Bila tiba hari jadi....


paling best sebab dapat banyak hadiah la kan?
dari husband, dari kawan² opis...
tak kisah hadiah mahal ke murah, yang penting ingatan.
tak kasi hadiah pon takpe... wish dah cukup! hehehe...

hari tu dah dapat periuk kukus dan kasut,
semalam dengan pagi tadi pon dapat lagi hadiah...
seronok hokey bila kawan² ingat kat kite....

 hadiah dari Fiza dan Kak Jem... dapat pagi tadi... tak sempat bukak lagi... huhuhu...

 ni dari Ifa... maceh Ifa... suker... nak letak lam bilik tido, biar wangi...

 hadiah dari kak Gee... tenkiu sis.... kak gee kasi bunga + pasu + frame..

 bila dah letak bunga dalam pasu, gini jadinya... letak kat meja opis...

last skali, dapat gelang kristal from Ziera, kawan saya nun jauh di Tawau sana... ni hadiah sebab menang GA kat facebook dia... hahahaha... dalam FB pon ada GA tau.. hikhik...


Terima Kasih semuaaa...........



Jom buat duit dengan Heartbeat.

17 comments:

eima said...

wahh besh gile ..
byk gile dpt hadiah ek
hepi belated besday K

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

HB kat sini, wah banayk nya dapat hadiah, kalo kita dapat satu je tu pun hubby yang bagi...

Sitisifir10 said...

uih...rezeki mmg takleh tolak... bestnya

TeacherAzimah said...

best tuh dpt byk hadiah :)

hyazz said...

hahaha... bess kan....kembang kempis idong

MrS. F!zA said...

hikhik..haitu ada jmpa la teko ifa bg tu..mmg shumel pon

Nad @ MamaZakwan said...

rezeki, rezeki... :)
best, best... :)
rase cm mase kecik2 dulu plak dpt byk hadiah..hehe

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2011/02/by-httpliannaumar.html
tag ko

:.nick.: said...

hepi bestday kay...muahhahha

LyNn HaMzAh said...

syoknya kawan-kawan bagi hadiah...

yangbaik said...

wahhhhh.... best giler (ayat skema anak2 muda sekarang)... dapat hadiah cantik2... hepi belated birthday...

kayyana said...

wah.... byknye hadiah die.. alah mrs k.. takde hadiah la.. i tolong klik HB je la ea...

SyaNa said...

hepi bday :-)
cumel la teko wangi2 tu

ardinihumaira said...

comel2 hadiahnya :)

dilazfamily said...

banyak yer hadiah. nak gak

BIONIC WOMEN said...

banyak sungguh hadiah...
kita bila nak jumpa nih? nak bagi hadiah jugak..hehe

[-suziey-] said...

waa byknya hadiah..rezeki..alhamdulillah :0