Besday si Dara!



satu lagi citer basi!!


besday makteh hadif on 29 June. yang ke 25 taon..
taon terakhir bergelar bujang - taon depan sambut berdua lah ye!
ujung taon mau kawin sudah... tapi pjj la pulak.
si tunang mengajar di JB, makteh di cyberjaya.
pepandai la korang manage nanti. huhuhu..

 hepy belated besday ateh!


 budak² memang eksaited la kan main tiup lilin nih!


 seketul sudah.. ini pon tak abis tau. huhuhu


 abang saya belanja kfc. time tu kan die baru lepas operation dan stay kat umah saya. apa lagi, kami mintak sponsor la.. hahaha.. kesian die, sakit² pon kena pau. kekekek...

 
beli kfc bucket, dapat la free mug dengan air soya ni...


ppssstttt : hari ni incik somi balik dari outstesen langkawi.... ape die beli ek? saya oder ikan bilis jek... tapi eksaited nak tau kot² die terbeli benda lain jugak .. hikss...


5 comments:

eima said...

besh betul ..ade kakak cam ko ...

MRS. K said...

eima ~ best ko ckp? aku garang ko tau?

mama's princess said...

ermm.. mmg grg pon.. ekekek..:)
jgn mare aaa..
kalu blk dr lgkwi, mmg x sah kalu x beli cokelat.. so, ckp dgn incik somi, kalu beli cokelat, beli lbh2 sbb ayg nak share dgn kwn2 ayg...:D

Ena said...

epi belated brithday buat makteh hadif..

Bionic women said...

hepi beseday makteh hadif..
lama dah x makan kfc..huhu