Pagi² lagi dah mati kutu...


seriyes! bebetul mati kutu di pagi hari bile takleh nak update belog!! nasib blogspot dah pulih, buleh la update laju²...

just nak tayang menu bebuka semalam jek.. kecoh kan? ahaks...

ikan masak berlado.. daun sup tu penting yer untuk naikkan seri. muahaha...


 masak ikan dengan sayur kacang jek...


motip air sunquick pon nak berwatermark??? 

dalam kui 6 pm camtu, laki aku bbm tanya nak beli pape tak kat pasar ramadhan. aku reply balik, tak payah kot! makan je la apa yang ade ni kan? aku pon bukan nya puasa...

skali bile die balik bawak bihun sup dengan laksa + air soya daaa.... adeh... sape nak makan bebanyak ni kan?? aku even tak pose pon, makan sikit jugak... dah terbiasa bulan puasa makan secara berhemah gitew...

lepas makan nasik, laki aku pulun makan bihun sup pulak! memang buruk lantak betui. laksa tu lakiku beli untuk aku. biasa la, hantu laksa! tapi aku tak makan pon... perut sendat giler.. last skali, laksa tu aku panaskan buat sahur untuk hubby... boleh? die yang request ek sahur nak makan laksa.. huhuhu...

ikan ada lebih seketul. aku panaskan, masuk lam tupperware. goreng nasi + telur. tapaw bawak pi opis. ngehngehngeh... eh, perut dah berkeriukkk dah... mana port nak melahap nih??

6 comments:

eima said...

hahah suka hati je kan ..bwh meja la K ...

♥cikmOt♥ said...

ALER AKU PUASA...kalu idak bleh join berjemaah...hahaha

MrS. F!zA said...

hahahaha moh la makan kt bilik stor ni..ekeke

|| NaFiRaa || said...

ai santap kat surau.. sbb kat surau opis ai leh masuk sorang jek dlm 1 masa.. hehehehe..

ummiaqeef said...

aku bawak bekal gak ni, jom!.. opss!

kayyana said...

hehehe.. mrs k tak pose.. hehehe.. patutlah nampak sedap sedap belaka