Sandal Vincci Murah² - Harus Rembat 4 Ketul

 .

.
 hooyehhhh.... dah kata murah kan? harga dalam RM16.50 jek sepasang...


 ada kaler pink, biru n pepel.... semua cantikk! tapi bukan semua aku punya lah! aku punya seketul jek kaler pink tu ha... dah nama bff kan? sorang beli, harus semua pon ikut beli... hehehe.. lagi pon murah amat!


 mine. siap berzip emas lagi.. muahahaha..


 pepel pon menarik!


biru menyerlah jugak...

beli kat Vincci Alamanda... masa weolls pegi tu banyak saiz dah abis.. saiz 7/8 memang cepat sold out...


p/s : terapi aku murah² jerk.. ukur baju di badan sendiri la katakan... hehehehe..

.

9 comments:

mama tisya said...

lama tk bli sandal kt vincci..murah tu

..nOj.. said...

vincci time sale memang murah2 sandalnye kan. ade gak sandalnye kalo tak sale, tak logik langsung harganye. tapi ape2 pun sandal mmg makin mahal harganye skang ni

eB ezrin said...

cantekkkkkkkkkkkkkkk ar. suker3. tapi kena poser bli sbb baru bli kst. hu3.

Qhaifa Nur said...

kasut2 vincci memang cantik dan murah..

tu dia siap beli sampai 4 pasang..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

wuit...ngapelarr alamanda..jauhnyerr..kalau dkt, sure daku terjah dah nih..

|| NaFiRaa || said...

ingatkan u beli 4 pasang tadi.. muehehehe.. murah betol harga dia!!

kayyana said...

erk.. nape g vincci alamanda td tak nampak pun sandal nih.. cis cis cis.. g nose pun ada sale.. g CR pun ade sale.. kayap kayap

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ai tu gi vincci sogo, sempat gak rempat slipa vincci 15.90.
yg ala2 terompah gitu x byk pattern la.. huhuu..
kalo ada stail ghitu, sure rembat jugak.. =D

beba said...

bestnyer..huu..sy skang ni sejak kaki dah terlebih beso saiz ni mmg asik keciwa memanjang kalau nak beli sandal..dah jumpe design cantek jek asik takde size..
dlu kat vincci and nose ade gak saiz XXL ni..but skang macam asik takde jek..
maybe nak kena carik orang wat tempah sandal kot..hehe..