Buah Tangan dari Melaka~

 .
.

 baru terima resit bayaran nih Isnin lepas.

 muahahaha... sekali kena saman parking daa masa kerja sambil cuti kat Melaka dulu.. huhuhu... kena saman masa nak naik Menara Tamingsari... time tu kan cuti skolah, harus la parking takdek... tak tau la Mr. K parking celah mana sampai kena saman tu... lagi satu sebab weolls takde kupon parking tu... ngehngeh... nasib la kena RM30 jek.. dan boleh bayar tru maybank2u..


 seronok bila leh bercuti ramai² ngan ofismate n family....setahun sekali je kan? itu pon kalau ada family day lah!


 Mr. K cakap dari atas menara die dah nampak penguatkuasa saman kete.. muahahha....


rindu budak baju merah! hari jumaat ni baru balik outstesen.... pagi tadi bangun dari tido pon hadif tanya ayah mana??? sobsss.... #macam tak biasa pulak kena tinggal! haih! lepas ni SELALU la kena tinggal lagi sbb ayah hadif skang kat unit yang selalu buat kerja luar.... huuuuuwaaaaaaaa....

.

9 comments:

shark said...

hehe
nmpk cam sedap jer buah tgn tu..
nasib baik murah jer:p

harini 22 Feb..
Al-fatihah kepada Allahyarham sudirman:)

eima said...

cam ne la nk branak kecik je ni klu asek kena tinggal je ... huhuhu

MRS. K said...

eima ~ muahaha.. kan? kang terlepas waktu subur.. miahahaha

@e_da said...

adoii kena saman la pulak.. takpe yg penting dpt bersuka ria.. hehe

eyeyou said...

kalu bayar hr yg kena saman tu..dapt rm5 jer..tp kalu hr lain pon masih ley dapat disc 50%..;)

LiErOSe~QiEmi said...

hadif ke yg pakai sandle hello kitty? tu hihihih...

kupon melaka aku siap tamat tempoh.. beli tuk sekali guna je... bazirrrr

|| NaFiRaa || said...

sepatutnye tempat cam tuh kena free parking kan.. baru senang pelancong nak melawat kawasan..kikikiki

hyazz said...

relax la k..hehe..lagi 2 hari je dah abg nak balik..

kayyana said...

tu bukan buah tangan la kak.. tu surat cinta namanyer.. sian kt akak ngn hadif.. takpe papa die g outstesen cr duit lebih..