Sape nak ole-ole Langkawi, sila tinggal KOMEN di sini

.
.
Salam.

Last day in Langkawi. Sobs.



Dah lama tak buat giveaway. So sempena aku bercutian Langkawi ni, nak jugak kasi cenderahati kat korang. Nak bagi kat semua, tak termampu. So cam biasa cabut undi je la. Huhu.

Sape nak join, kindly leave ur comment kat entry ni yer.

Thank you uolls.

Much love from Langkawi!





Sent from my BlogBerry®

75 comments:

Lady Lavender said...

Asslamualaikum
Best nya dapat g cuti2..
Saya join lah yer..

Mama Balqis BPB said...

saya nak ole2 langkawi....

Mama Balqis BPB said...

saya nak ole2 langkawi...

Zana Adieyza said...

zana nak ole2 dari Langkawi boleh? *dengan harapan ada rezeki undian nama zana bertuah untuk giveaway ni..

selamat pulang dari Langkawi!!

Intan said...

Mau kak...Aummmmmmmmmmm :) hehehe

Intan said...

Mau kak...Aummmmmmmmmmm :) hehehe

Intan said...

Mau kak...Aummmmmmmmmmm :) hehehe

Intan said...

Mau kak...Aummmmmmmmmmm :) hehehe

Intan said...

Mau kak...Aummmmmmmmmmm :) hehehe

Intan said...

Mau kak...Aummmmmmmmmmm :) hehehe

kakngah said...

selamat bercuti!

ieyda said...

salam...kak, sy nie silent reader akak..best baca blog akak.menarik..sy nk ole-ole langkawi...hehehee
jom tukar2 blog
http://mamaieyda86.blogspot.com/

Delimasari said...

jgn lupa utk saya yer

Lynn Hamzah said...

wah...seronok betul gie bercuti kat langkawi tu..lynn dan family dah lama x gie langkawi...

sebab dah lama tak pergi maka lynn nak la juga sourvenir langkawi tu...hehehe...

♥cikmOt♥ said...

ko nak bagi apa..aku nyer fm langkawi pun ada lagi...ko nak???

mummy_ayu said...

wah..nak..nak...

mama irfan said...

mama irfan nakkkkkk...hehe

zue damia said...

salam
nak gak ole2 from langkawi
hehehehe

Salmi Khairil said...

nak jugak ole- ole dari langkawi..sebab nak pergi ke sana tak sampai2 lagi..dapat ole2 orang bagi pun dah kira BEST..nak ole-ole LANGKAWI 10x......

CIK NANA said...

Saya nak! Heheh. ^_^

ummi nia said...

nak jgk ole-ole langkawi

Miss BaNu said...

wahhhh naK Gakkkk......

|| NaFiRaa || said...

nak nak nak!!

syanasaid said...

Dua tiga kucing berlari
aku nak ole2 dr langkawi

hahaaa

eima said...

aku pun nak ... muahahahah dasar kan kan ....

Nad @ MamaZakwan said...

indah sungguh sinar pagi
panas terik dek cahaya mentari
jangan dilupa saya disini
saya nak ole2 langkawi

eB ezrin said...

nakkkkkkkkkkk :)

SyUhAdA said...

saya nak! wahh..dah rmai yg komen..

alawiah raji said...

nak jugak.....nak jugak.....nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

hehehhe :-)

alawiah raji said...

nak jugak....nak jugakkk....nak jugakkkkkkkkkkkkkkk...

hehehheh...:-)

SYANI said...

Nak join jugak kot2 ada rezeki. Langkawi memang best...

Nadratul Syazwana said...

Hehe nak nak nak! :D Hihik

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nak jugak....hahahahaha
selamat bercuti ye...

LiErOSe~QiEmi said...

tinggal komen je? ok dah komen haahaha... beli byk tau.. tinggi skit peluang nak dapat haahah

munna said...

walaupun baru balik langkawi ... kak munna nak join juga

Pn. Zana said...

nak jugak :D

::NureeN:: said...

nak jgk.. hehhee...
langkawi panas x?
sbb pulau diakan kecik skrg ni panas ujan x menentu..

join yerr
http://nureenasir.blogspot.com/

eB ezrin said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lg... kalo td xder :)

Jasmin Ibrahim said...

nak jugak la...harap2 bleh la dpt wlpn saya sdri org kedah....hikhikhik

ibu chiqamie said...

salam...
wah bestnyerrrr....nk ler jgk ole2 from langkawi tu.
wink wink...kenyit mate sket ;-D
huhuuu

zura_habib said...

nak juge ole2 dr langkawi

yangbaik said...

wah... bercuti di Langkawi yer, suka hati dengarnya... bila la yangbaik boleh pergi sana...
dah tinggal komen kan sini kita okeh lah yer..hehehe

eyeyou said...

mahu!!!

zuhriyannie said...

kak jah.. kak yan pun nak jugakkk.. hehehe;p

kiwi said...

ole2 apekah? sy mau juga! :D

Alycia said...

salam.. nak ole2 langkawi ;)

dilazfamily said...

dilaz nak gak ole2 tu

Hotaru Tomoe said...

beshhhhnyeeerrrr.......mestila erni nakkkkk!!!

mama tisya said...

nk jugak:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie mmg teringin sangat nak g Langkawi..harap2 tahun ni dpt la g bersama family trsyg.Aminnnnnn

shidasyakirin said...

nak..nak ole-ole langkawi..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhhhh!meriahnye ngan komen2.:-)

Salmia said...

salam..
cun lah FM tuh :)

zue damia said...

salam
nak join gak huhuhu

ibu MZW @ farah idayu said...

Salam...saya nak jugak...ehehehe~!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tq 4 ur info,
nnti pi langkawi lg leh stay kat homestay tu..

btw, harusla nakkkkkkkkkk.. =)

yangbaik said...

anak itik tokwi makan limau
hadiah dari langkawi saya mau...
yess

Sidratul Muntaha said...

salam.
nak join!nak join!

Mummy Princess said...

Nak jugakkkkkkkkkk......wawawaaaaaaaaaa

pnsusu said...

salam........

waaaaaaaa bestnya
nak jugak ole2 dari langkawi......

kakngah said...

kite nak chopping board
hihihi!!

deelira@deeliraz said...

NAK JOIN GAK LER... ;)

Harleena Kassim said...

Nak ole2 gak.. Camana nak join ni? komen ajer ke? hehehe. Salam perkenalan dari saya. jom lawat blog saya pulak..
http://wadahharleena.blogspot.fr

iduraz said...

salam...kita nak

Nabila Medan said...

NAK JUGAK :3

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

nak jugak fm tuuuuu

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

nak jugak nak jugak

ShidaGhazali said...

salam, saya join GA ni...heheh
bismillah harap2 ada rezeki...amin

INA_Noorlina said...

wahhh :) ade ole2 dr langkawi ehh?
sy pon nak jugak :D

ibu chiqamie said...

salam...walopun ritu dh kate nk.,kali ni nk kate lg.,saya nakkkkkkkkkkkk......nk fm ;-D

Zarith said...

saya nak hadiah....:)

kayyana said...

saya nak jugak....

kayyana said...

tak kire nak jugakkk

kayyana said...

nk g langkawi lama lg.. tp nak jugak hadiah dr akak.. hehehehe

kayyana said...

ok last komen.. saya nak jugakkkk