Kelupaan dan Sungguh ku Tak Perasan!

.
.
Adeh...


Now ada kat klinik kesihatan untuk check up Hadif. Huhuhuhu... Tarikh appoinment patut isnin minggu lepas, tapi mak die tak perasan daaa... Ye la, check up 6 bulan-6 bulan kan?

Kalau dah nama takde appoinment, so lambat sikit la nak setel. Dah kena sound pon ngan JM sebab tak ikut tarikh temujanji. Katanya ni klinik berappoinment. Huhuhu.. Ye la, my bad!



Sent from my BlogBerry®

8 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

sebbaik ko cakap pasal check up... Eqal nyer check up next week, kena isi borang pelepasan nih.. dah la 3 jam je lepasnye.. adyuuu

~aSHa~ said...

kena byk makan kismis ni

Sidratul Muntaha said...

xkesah la
janji pergi anto...
janji anak tu sihat..

|| NaFiRaa || said...

biasa lah tuh~ bukan hari2 gi check up kan~ kikiki

syariza09 said...

akk dh stop check up coz nurse dh bg green light x pegi pon ok

munna said...

kak munna selalu terlupa tarikh buat check up anak2 ni...tapi nasib baik JM kat sini baik2 dan ramah mesra ...

eima said...

kadang2 tu tak kena mrh pun JM tu la kerek ngan ko tu ..ceh bajet baguih betui...

eima said...

kadang2 tu tak kena mrh pun JM tu la kerek ngan ko tu ..ceh bajet baguih betui...