AJK Toilet!


big boss kat opis ni dah lama suh buat keceriaan toilet. huhuhu.. dan kebetulan oficer incharge toilet ni baik ngan weolls so secara tak langsung kami2 ni jugak la yang kena make over toilet tu. huhuh..

so, kami buat step by step la. xde la terus jadi lawa. buat permulaan ini jer yang mampu.. huhuhu..

baru hias bahagian sinki.


lilin ikea hokey!


wangiiii...


itik pon ado..


anak patung...


itik n patung lynn bawak harta benda die dari umah. huhuu..



Sent from my BlogBerry®

9 comments:

pena rozie said...

cantiknyer....

Nur-nba said...

Wah cantiknya hiasan ni... :) Mesti lepas ni ramai yg masuk toilet tak nak keluar.. :)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.idah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

aaaaa >o<
kawaiii ~

syariza09 said...

ada ajk toilet pulak dah..jaga2 jgn ada "ular" dlm bowl tau

@e_da said...

terbaekkk la toilet.. lawooo

mama_umar_maryam said...

waaa..kene bg award kt ajk toilet nih!

eT said...

waa...kompem ceria...lepak dlm toilet lama2 pon xper camni...hehe

~aSHa~ said...

cantik...nanti ramai leh tumpang bergambar2 kat situ plak nanti