Ni yang malas nih...

.
.
rehat panjang tadi pi Alamanda cuci mata. tapi biasa la... asal pegi soping complex je mesti nak membeli! time ade duit la ek, time takde duit memang pandang sebelah mata jer.. Boleh plak tahan napsu time tu.. huhuh..
 
Hohoho.... Hasil rembatan kat alamanda. Kasi can kat mak ayah la pulak nak melaram! baju-bajan anak punye dah cukup!



kua dari Alamanda singgah jualan Jom beli Barang Raya @ Putrajaya... boleh tahan jugak sale kat sini! rembat selai kemeja encik suami. RM20 je weh... murah² betui baju-bajan n kasut dewasa kat sini.. baju budak ada jugak, tapi kureng skit kot.. dan dalam khemah ni memang sejukkkkk.... depa pasang ekon kuat! tak panas langsung even orang ramai dalam tu... percaya lah.. sila terjah sebab barang die memang murah!


Published with Blogger-droid v2.0.6

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hamboiiii...nak kene pegi sane la nmpk nyer nih!

PinkUmmi said...

lama tak gi putrajaya..huhuhu

PinkUmmi said...

huhu..lama tak dtg alamanda n putrajaya

ieyda said...

lum jejak kaki lg kt presint 2 tu...klu gi mesti hbs duitnya...

mama aleen said...

penah gak pegi dulu.. khemah memang sejuk.. hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala jauh la nak terjah, kalo dekat leh la pi jugak...tak pe pasni pi shoping lagik k, awal bulan ogos dapat bonus plak...masyuk2

Saleha said...

kita dah terjah tadi.. borong susu dutch lady ngan beli kamera digital.. pasni blehlah posing maut bergaya tepek gambor dalam blog. hihi
macamlah ada org kesahpun ka? ;p

Chekgu Azrine said...

Sakan sungguh sopink!!jeles i!!