LEGOLAND Malaysia

.
.
aku rasa ramai yang ternanti² pembukaan rasmi Legoland Malaysia nih especially warga negeri Johor. bangga kot ada taman tema bertaraf antarabangsa kat negara kita nih... yang pertama di Asia Pasifik gitew. 

Legoland akan dibuka kepada umum pada 15 September 2012..

tak lama dah tu.. bulan depan jerk! apa lagi, raya ni suh anak² kutip duit bebanyak, leh beli tiket Legoland.. hehehe...

.
pintu masuk Legoland Malaysia

.
peta Legoland. lebih kurang macam USS jugak ada 7 zon.

.
harga tiket Legoland Malaysia.... RM140 dewasa. haa? mampoo tak mampoo???

aku pon ada bercita² jugak nak terjah sini satu hari nanti.... tengok ler.... klu ada fulus, lajuuu je aku ajak lakiku mai sini... hehehe...

dan untuk persediaan awal, aku dah pon beli biskut Munchy's nih... katanya dapat FREE tiket kanak² dengan pembelian satu tiket dewasa.. tak ke ko dah jimat RM110 di situ??? hehehe...

beli biskut, dapat la tebus tiket free utk kanak².. bawak je plastik biskut ni pegi kaunter tiket legoland... eh ye ke? ye la kot kan?? huuhuhu...

wokeh, jom tengok sikit gambo² Legoland.. amik mood dulu... hehehe...



untuk maklumat lanjut boleh ke website dan FB Legoland Malaysia.

https://www.facebook.com/#!/LEGOLAND.my


p/s : untuk REVIEW LEGOLAND sila klik SINI
 

.

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mcm best giler je nih!!!

Nana said...

dia ada tulis tak sampai bile valid kat biskut tu?
aku dah berangan nak g ni

Zuhaini said...

wah.. mahalnya!!! tapi memang macam menarik je kan... :)

Zuhaini
My-Alia.com

MRS. K said...

Nana ~ ada rasanya smpai ujung taon ni kot

Nad @ MamaZN said...

best tak best!
punye la best! kene tggu nayli beso sket la kot, baru berbaloi nak pegi, huhu! kot tak kang, tolong tgk n tolong jaga barang jek, huhu

TeacherAzimah said...

kita dah beli annual fee ticket legoland ni kat matta fair hari tu. berbaloi2 :D

|| NaFiRaa || said...

nak pitam tengok harga tiket..kekeekke..

tunggu legoland buat promo harga tiket lah..hehehe

Chekgu Azrine said...

jauhnya nak gi..huhu

eB said...

muler2 ternganga terujer.
pastuh ternganga tgk harga. hu3