Gambar Hari Raya Aidil Adha

.
.
tahun ni kalau ikut turn kena beraya haji kat umah MIL lah.. tapi sebab family aku ada buat kenduri korban tahun ni, so raya kat kampung aku lagi lah.. ngeeee~

raya haji biasanya kat kampung aku still ada lagi budak² datang beraya kat umah. tapi tak ramai lah. klu ada budak datang, kita jamu kuih ketupat rendang macam biasa lah.. duit raya pun bagi jugak... tapi tak ramai la.. ada la 4-5 orang kot! huhuhu.. 

raya haji taon ni sebab buat kenduri korban kan, so pagi² lagi lepas sembahyang raya orang kampung dah datang umah untuk gotong-royong. taon ni kami sembelih kerbau.

gambar raya pun tak proper sangat.. mana yang ado je la... huhuhu.. layan..........

aku yang makin tombam..... tsktsk....


ada orang sudi menembak, so kita tadah muka sajok.. hehehe...


dan ada geng berposing jugak....


dah tengahari dah ni.. muka belengas....


cuzzies........


ketupat rendang..... nyum!


pengantin lama....



eh eh... gambo Mr. K mana? ada... ada...














































































kena jadi orang dapor! hewhewhew.....

orang kuat mejlis nih~


.

7 comments:

Nafira usof said...

sedapnye ketupat + rendang itu!

Lynn Hamzah said...

banyak juga gambar raya mrs k...tp gmbr kerbau jer yg x der...

@e_da said...

gojesss tudung dan baju!

eima said...

bagusnye manantu rajin betui

Chekgu Azrine said...

rajinnya husband,..hehehe..

::NureeN:: said...

hehehe, sma ngan asben
raya haji blk umah mak nureen
rajin dia nolong mak bakaq lemamng...
byk jgk gambar raya yerr kami x sgt anak2 je byk eheh

munna said...

nakalnya hadif bergambar.....