LEGOLAND Hotel Malaysia OPEN 2014

.
.
 Selamat Pagi semuaaa.........

pagi² ni mood takdak nak mengarang... mood nak cuti lepak kat umah jer nih tapi cuti tinggal ciput... sayang pulak nak guna.. hewhew....

meh nak tayang skit gambar pembinan Hotel Legoland. lambat lagi siapnya, tahun 2014 esok nun...

hotel ni terletak kat luar pintu masuk Legoland jer.. dekat sangat-sangat dah.. sebelah-menyebelah jer... aku tengok iklan² yang die pasang memang lawoooo gila deco rooms kat hotel nih... comel sangat bilik untuk budak². lebih kurang cam disneyland hotel... rate dia jangan tanya la... mesti mahal gilak!


boleh merasa ke tidak nih menginap kat sini? huhuuhu.... ada hati nak pegi Legoland lagi.. hewhew...

okey. meh layan gambo bilik hotel Legoland nih... aku rasa lebih kurang gini jugak die nak buat nanti...
.

hotel pun nak berlego jugak... nama pun Hotel Legoland.. huhuhu....


katil bertingkat pun ado...


design ala² dalam istana - lego kingdom...


tema pirate..


princess's room


cuci mata dulu la yer... kalau rasa² nak menginap kat sini nanti, sila kumpul duit dari sekarang.. ngeeee~








6 comments:

SyaNa said...

comel sungguh hotel dia
rege pn sure comel ya amat

eima said...

terlampau comey bilik2 die ..huh

Nad @ MamaZN said...

Cantek gile deko2 die.. ;)

isabelle frankly said...

ok..ok...siap sedia tabung anak2.
hahaha.jahat tak, korek tabung anak?

etiey.com said...

Cantik siot proncess room. Haha mesti mhl nanti neh. Sila menabung

mama_umar_maryam said...

aku pon igt aritu dh nk siap dah hotel die..mmg bestlah klu hotel kt taman2 tema nih..dulu dok hollywood hotel kt disneyland tu rase cam gile best dah..
maknenye 2014 repeat legoland lagi kah?hahah