Jualan Tudung Fareeda 'Reject Scarf'

 .
.
tengahari tadi pegi Butik Fareeda Bangi... pegi sebab nak repair awning tudung yang dah kemek... kumpul tudung kawan² skali mana yang nak repair tu.. aku nak alter selai je tudung.. batu brooch pon dah jatuh, so nak pegi tampal balik batu tu..

 tudung aku atas sekali tu.. yang lain tudung kawan²... lepas anta tudung, turun bawah jab cuci mata... memang tak cadang nak beli pape pun... kan haitu aku cakap dah stop membeli cik idahkan??


 masuk je butik, SA fareeda cakap tudung ni semua reject yer.. harga semua RM90. 

terus macam, waaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...... 90 tu.....


 tudung² ni reject sikit² jer.. benang tertarik skit, ade taik lalat, boleh kata ada tudung yang tak nampak reject langsung!!

tapi pepandai pilih la... aku pon rembat selai... muahahaha... tak tahan godaan beb.. kengkawan semua beli sorang selai-dua, takkan aku tangan kosong plak! :b nasib ler kaler yang aku pilih tu reject die memang tak perasan langsung.. reject celah mana pon tak tau! rezeki dapat beli harga murah... hewhew...


Published with Blogger-droid v2.0.9

8 comments:

JaSSNaNi said...

wow.. kebetulan tu... murah sangat2..

Irfa said...

hai ;)
reject je pun rm90?
emm masih mahal bagi saya.hehe
sbb pakai shawl rm10 jer

Nad MamaZN said...

Untung leww :)

Ya ALya said...

alangkah bahagia klu ya dekat....confirm rembat selai ni.....bagusla wat cam ni,klu idak dulu yg reject pun jual harga tercekik....

saniza zakaria said...

Assalamualaikum..

Very nice blog .. !!
* Blog saya ada menjual pakaian kanak-kanak berumur 1 bulan - 7 tahun ..
* Kain cotton lembut & selesa dipakai ..
* Harga berpatutan !!

follow back me : http://sanizazakaria.blogspot.com/ .. ;)

saniza zakaria said...

Assalamualaikum..

Very nice blog .. !!
* Blog saya ada menjual pakaian kanak-kanak berumur 1 bulan - 7 tahun ..
* Kain cotton lembut & selesa dipakai ..
* Harga berpatutan !!

follow back me : http://sanizazakaria.blogspot.com/ .. ;)

Lydia said...

Assalamualaikum

Jemput visit facebook Hijab by Jentayu..kami menawarkan perlbagai jenis tudung yang cantik pada harga menawan, siap ada diskaun lagi kalu beli banyak

Salam bercantik-cantik, ikhlas dari Hijab by Jentayu

Mother of Two said...

salam sis,


nak tanya berapa sehelai charge utk repair awning tu. baru beli online dpt awning patah.. bleh email sy shielahassan@gmail.com