Lunch Nasi Kandar Royale Ampang kat Office~



haini ada sambutan besday kat opis untuk staf yang lahir bulan Jan-April (termasuk aku ler tu.. :b ).. selalu order catering Mirazi jer.. but dis time weolls order nasi kandar royale pulak.. import khas dari Ampang tuh... huhuuh...

 tak order nasi lemak kuning tu.. kang lepas makan takut semua pengsan.. muahaha...


oder nasi kandar jer... kurang berlemak skit.. 
 

 telur n sayur


 
 ayam goreng.. lagi satu lauk daging.


penyeri mejlis - kuih seri muka.. :b


tempah kek banana cheese


untuk taon ni, weolls tempah toiletries bag untuk besday...


p/s : kenyang hoiii... oh, harga untuk set makan ni ialah RM12/head


8 comments:

Nad MamaZN said...

Sedapnya nasi lemak royale!

Oo xjd kasi canvas photo tu ek?

Cik Eka said...

waa bestnyaaa dapat makan camni.. kuih seri muka tu mcm sedap plak

eima said...

hmmm sedap .. hari ni pun kami mkn free jugak ade perhimpunan bulanan sambil brain wash nk undi sap e...lalalala

Nana said...

Lain plak rupe seri muka dia nampak mcm bakar

Nory Zoulkefle said...

hurmmm yummy...
mesti sedap2 ni..

bunga_rose said...

klu kat sini tak merasa la weh makan ramai2 camtu... rindu suasana camtu wehhhh

Nafira usof said...

makan free! best~

:: Cik Viva :: said...

cantek beg..kek banana cheese tu macam mane ehh..