Baru la Merelip Merelap Baju Raya mak!!!



 Haitu ada bagitau yang baju raya (jubah) aku dah siap kan? baju ni jugak merangkap baju nak pakai untuk wedding adik ipar aku hari sabtu nih... tapi semalam try hampir² ketat.. huuuwaaa... alamatnya tak dapek la nak pakai time raya nanti... tapi takpe.. kite leh carik baju raya lain. *winkwink
.
tema wedding adalah grey yer.. pastu serikan skit baju ni dengan lace pink belacan... tapi bila tengok macam kurang umppp lah... so, tanpa berfikir panjang terus roger kawan aku kat Perlis sana.. segera aku pos baju ni untuk die jahit manik.. muahahhaa... giler kentang jauh kan? :b

nak tengok hasilnya lepas dijahit manik???? 
warna mungkin nampak sikit berbeza sebab penataan cahaya yer... ngeeee~













































amacam??? lawa tak baju mak???? :b



10 comments:

JaSSNaNi said...

amboi mak.. raya sakan yo... bunga ros kurang nak mekar tu menambah serinya..

Cik Eka said...

lawanyaaaaaaaaaaaaa...

eka xde baju raya lagi ni mak. hahahahaha

sibuk memikir nak kawen je ni. aduyaiiii

Nad MamaZN said...

Cantekknyaaaa!!!

Nieyl said...

serius sgt cantik..

Nafira usof said...

fulammakkkkk..
terus merelip2.. baru lah semangat nak raya cam nih~

Nana said...

baju ni klw jait manik tros naik seri dia kan

Masni Syafie said...

suke...cantik and naek seri baju ade manik..hehe

mama tisya said...

wah mengerlip cantik

Ya ALya said...

mmg cantik....kebabommmm....

salwana nordin @ che'wa said...

seriously..mmg cantik ya amat!