Confinement Day 6



Gud morning sayangsss semuaaa.......

baby tengah mimpi indah. huhuhu....

haini masuk hari ke 6 berpantang. xde pape nak share, pantang cam biasa2 jer, xde yg luar biasa. cuma dis time mmg aku tak sentuh langsung ikan haruan/pati haruan/gamat. doktor da kasi warning oooo jgn sentuh langsung. huhuhu. aku punya scar czer dlu tu melekat teruk smpai susah payah doc nak toreh. makan haruan punya pasal. so sebab aku nk anak lg sorang dan x nak sakit banyak, kena la ikut nasihat dokter. :(

oh. nama baby pon blom decide. esok hari ke 7, so nk pegi register nama esok. sempat lagi nak pikir. huhu



Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

eB said...

mmg g2 eh? mlekat teroks? wahhhh eB xtau pn... nasib la eB x leh tmbh anak lagi. hu3

Kniedaz said...

selamat berpantang..nanti gtau nama baby ek...comel jek..dia nak senyum ke tu?

Hafizah said...

slmt berpantang! eh,xleh eh makan haruan? biase lg org suruh...

deelira@deeliraz said...

kiut sangat baby H ni tau...

lovelywa said...

akak mmg ade gak dgr psl takleh amik gamat tu..tp takde plak dgr psl pati haruan pon takleh amik..emm..masa akak pantang dlu pon mmg tak amik pati haruan tuh..takpelah..biar dia baik sendiri je nanti..selamat berpantang!!

ibuayu said...

Comelnya...

eima said...

wwooo hooo tak tau plak .. buat la yg dokter suruh ... wahhh br keluar baby dah ade perancangan utk next baby dah ...bagus2

kayyana said...

erk?? melekat? bukan ke ikan haruan tu bagus kan... takutnyer... takpe kak. pelan pelan ye.. lama lama dia baik sendiri luka tuh..kot..

mikamusz said...

tahniah dengan baby Hessa... Gamat memang tak boleh ambil kalau c-sect sebab gamat yang menyebabkan sel-sel terbentuk secara berlebihan dan menyebabkan melekat. Pati Haruan jugak tak boleh, tapi kalau haruan hidup tu boleh makan. itu tak salah... Selamat berpantang.