Siti Nurhaliza Couture by JAKEL | Baju Raya Mak!



tadi dah tunjuk baju raya anak.. tema biru gitew.. now nak tayang baju raya aku pulak! lari tema hokey! ini la padahnya beli baju raya last minute... mata mak berkenan kaler gold pulak. hahahaha... nasib ler tak sedondon di pagi raya.. bukan wajib pon sedondon khen? :p

Siti Nurhaliza Couture by JAKEL

beli kat Jakel Bangi sebelah Warta tuh... niat mmg nak beli kaler biru... tapi hati mak ni menggedik-gedik nakkkkk jugak kaler gold.. nasib ler.... huhu.


8 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

cantik nampaknya tu :)..belum pakai lagi ye..

Chekgu Azrine said...

Sure meletops mcm dato ct nih..hehe

Nad MamaZN said...

alaaa selim mcm siti bleh la huhu...
kite dah makin mengembang ni, x merasa kottt ;)

Lin Azlina said...

berapa hrga baju tu? hehe. bz body

Norma NML said...

Akak pun pegi grab baju melayu by Zizan Razak utk si anak bjg kat situ..harga pun tak mahal sgt..:-)

nurfadilah suardi said...

macam cantik jer. tema warna warni kan seronok

MG schmidt said...

look nice!
xpergi lg jakel taun ni ..huhu

mama bella said...

nmpk iklan cantik2 baju dia sure meletops ni :)