Secretaries Week 'Terima Kasih Cinta with Afgan'



23 April lepas berkesempatan join Secretaries Week kat KL Tower. nasib baik taon ni dapat pergi... taon² lepas tak dapat nak join, banyak je halangan. huhuhu...

yang jadi semangat nak pergi sebab Afgan jer! ahakss... aku minat jugak kat mamat nih... minat lagu n suara dia la ofkos! best kot lagu² dia.


takdo la nak bersiap lawa sangat pegi secretaries week. mak pakai baju raya taon lepas jer pong. huhuhu..



ni kad cabutan bertuah... malangnya tak berapa nak bertuah.. mihmih... dapat bawak balik goody bag pon orait dah. :p


meja pon jauh sikit dari pentas.. tapi apa ada hal? Afgan turun bawah kot dari meja ke meja mingle ngan semua orang... tapi meja kami dia tak mai... takat meja sebelah jaaa... cisssss!


majlis tu memang best gila-havoc amat sebab ada didie alias as MC. Afgan tu kan cam pemalu sikit. so, memang didi ni penyelamat majlis laa.. besttt sangat didie nih!


dengan mineral water pon nak selpie, huhuhu.. comel botol air KL tower nih. 


menu of the day - western set lunch gitew...


mula² dia hidang caesar salad, mushroom soup, roti + butter. sedap gila roti dia.


 main course - grilled salmon fillet. last skali dia hidang desert. tak snap pulak gambo.. overall, not bad la food KL Tower nih...


afgan ni kecik-kurus je orangnya.. yang penting comel dan kiut dengan lesung pipit dia tuh... dah semua orang nak kerumun dia... so, aku snap dari jauh je la.. tak mampu nak berhimpit bagai huhuhu... haitu afgan nyanyi semua lagu hots dia. tapi tak semua dia nyanyi live. ada miming jugak aku rasa. 

Fun jugak join majlis camni skali-skala.. setaon sekali je kot nak hargai seksisteri nih.. huhuhu...



4 comments:

eima said...

boss offer pun aku tak mo pi ...aku ni kan pelik sikit ,....hahahha

sape afgan ni ek .... mampuih tak kenal ...hehe nk pi google jap

Nieyl said...

wah!bestnyer...
suara dia sedap...:)

syawalsimpsons said...

pergghhh bestnya kakak

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
waa
bestlaaaaaaaa