1st time masuk Zoo!



Aduuuhaiiii..... malasss amat nak update!! gambaq berbondong² tengah que nak tumpang glamer lam belog, tapi mak malassss gilerrr! ggggrrrrrrrrrrr

tapi yang ni wajib masok lah untuk kenangan!

sebab, ni 1st time cik Hessa pegi Zoo! yeay!!!

tenyuummmm tikit dik....... :(
mek ni memang muka stone! kekekeke


last week aku amik cuti 3 hari balik kampung sebab kenduri kawin adik aku... pastu bosan² dok umah, ajak pengantin pegi jenjalan tepeng... hasrat di hati nak naik bukit larut, tapi tiket habiss ko! punah harapan pengantin nak selpie atas tu. muehehehe

pastu aku ajak depa pi zoo je laaaa.

harus la ikut tema... leopard takdo pulak! wefie ngan zirapah pon okey... :p

cik hessa ni, nampak burung panggil bak.
nampak kambing panggil bak.
rusa pon di 'bak' kan jugek!
nasib la dik. muehehehee


tq pengantin banje kami masok zoo!

kepada warga Tepeng, boleh tunjuk IC korang yang beralamat daerah LMS yer.. boleh dapat diskaun masok zoo...


balik tu singgah Bismillah Cendol sat... tapawww jer.. lama tak pekena cendol!. sodap!

wokey. tu jerk! ok la dari tado.. ngeeee~



3 comments:

Nieyl said...

Singgah pagi...
dah lame x pergi zoo :)

eima said...

hessa pakai bj vietnam pink comey leeerrrr .....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
waaaaaaaaaa
uols orang tepen kaaaaaaaa????
samala he3