Sambut Besday kat Sekolah~



Macam taon lepas, taon ni pon hadif requested nak celebrate besday dia ngan kawan-kawan kat skool. mak okey jer, asal anak bahagia. selagi mak mampoo, InsyaAllah mak turutkan... dis time hadif nak sambut masa kelas KAFA petang nanti... so, tengahari lah aku anta kek kat skolah. hadif cakap ustazah nak bawak mee goreng haini.. sekali jamuan akhir taon kot!


macam biasa, tetap dan berpencen tempah kek dengan D'nies Cake.. ngeee~ taon ni hadif nak gambo lego... kek 2kg ni harga RM90.


ni gambo sambut besday taon lepas kat pra-sekolah. 

besday hessa pulak bulan depan kot sambut kat taska... bajet lari dah. muahahaha

7 comments:

syawalsimpsons said...

seronoknya abg hadif ni

Nieyl said...

Happy birthday!
wah..cantiknyer kek...

lia ummiirfan said...

happy birthday abang hadif! semoga menjadi anak yang soleh dan bijak pandai..

Jom follow saya

Chekgu Azrine said...

Happy belated birthday hadifff

eima said...

best nye ...aku tak mampu kot nk pi handle nk sambut kat sekolah ...aku pi bg goodies bag je ari tu .....
kek mkn kat sudah lices je hahahha

zaffira said...

happy belated birthday! Nampak sedap je kek tu...nyum nyum..

kayyana said...

eh mcm murah je 2kg RM90 je..