Gambar Sambutan Besday Abam Hadif kat School~



Assalamualaikum dan Selamat Pagi semuaaaaa ♥

wokey, haini nak up gambo² abam hadif celebrated besday ngan kawan² die.. eceli, aku bukannya buat macam² pon untuk besday hadif ni.. aku just beli kek n paper plate/sudu/garfu jer pon. ngeeee~ tak teringat nak beli ayaq. nasib ustazah dah beli.. huhuhu...

hadif cakap, ustazah dah pesan kawan² lain pon bawa la makanan sama.. so, macam potluck giteww. jamuan akhir taon la kiranya... so, memang aku sediakan kek sajok. mihmih... ustazah buat sandwich. kawan² hadif ada la bawak nasi goreng, biskut². aku rasa budak² ni teruja makan kek jer. muahaha.

gambo² ni ustazah yang wasap kat aku. hadif pesan suh anta gambo katanya.. aku lepas anta kek, memang terus balik opis. tak tunggu pon.

abam hadif bagitau tak tiup lilin pon sebab takde lighter... ngeeee~


sonok tengok budak² ni hepy~


balik tu, abang hadif tunjuk hadiah yang kawan² bagi... boleh agak tak ape kawan² bagi? banyak benda terpakai jer.. ada fridge magnet - rasanya kawan hadif cabut kat peti ais umah die. habisla mak die bising nanti.. kikiki... tabung pon ada. tapi dah rosak. ada satu set alat tulis dalam box lagi. yang still baru. ngeeee~ takpe abam, untuk seronok² jew... yang penting ingatan depa tu. kan?

terima kasih ustazah. terima kasih kawan² ceriakan hari hadif.... ♥



5 comments:

Lea Ismail said...

besar dah anak bujang kamu k. dulu jumpa masa maknya tgh bawa dia dlm perut. sekejap tul masa berlalu

dilazfamily said...

Hepi belated besday hadif. Semoga jadi anak yang soleh dan belajar rajin2 ye

Noor Izmaliza said...

Bagusnye kawan2 hadif..ustazah pun sporting....

YieN said...

Happy belated bday hadif :)

kayyana said...

alamak comelnye kawan kawan hadif.. siap bagi present?? takpe kak yg reject pun takpe jnji effort kawan kawan die nak bg die present tu.. so tacing okeh.. ahhahaha.. mcm ni ke sambut ke skolah? klu taska sempoi sempoi je.. hihihi