GSC Website Member Birthday Treat Coupon



yeay!! dapat tiket free! jom tengok wayang!!

besday aku dah lepas yerk, ari selasa haitu... happy belated besday to me! taon ni tak celebrate pon, takde mood nak potong kek... tak berapa sihat, ni pon dok batuk² tak ilang lagi, takde hadiah jugak sebab carry forward untuk bulan depan punya vacation. ngeeeee~

okey, cite pasal wayang nih, si hadif tu memang antu movie lah! kalau boleh tiap² minggu pon dia nak pegi... selalu aku ngan hessa kena tinggal lah sebab mek hessa ni tak reti tengok lagi.. penah bawak la die dalam 3 kali kot pegi tengok wayang... yang first tu tak ingat cite apa, tapi cite karton la. mula² dia ok, pastu memang aku jadi penunggu kat luar pintu masuk wayang tu jer. hessa takmo dok dalam tu sebab gelap n bising. maybe di kecik lagi time tu.. yang kedua masa tengok polis evo... ujung² cite jer dia buat hal.. terpaksa la aku  tengok movie sambil duduk bersila kat dinding belakang. keluar-masuk-keluar-masuk sebab die dah berbunyik... kali ke tiga dalam 2-3 minggu lepas kot bawak pegi tengok the good dinasour. time ni mood dia ok. langsung tak berbunyik. syok je die tengok cite tu... 

so, itu je lah.. nak survey jab cite apa yang best skang! bye.


5 comments:

mama tisya said...

syok dpt tiket free...tp yg ni kena tgk citer yg ada mark *..citer br tkleh tgk

Rinna said...

Epy Belated Besday..Waa untung laa dpt free ticket.. leh enjoy tgk wayang.. Jom layan Dilwale laa.. hehee tgh popular skg nie.. :)

eima said...

wahh nk pi perth dah ..... CNY ni ke

Julia Abdul said...

happy belated birthday K...muahsss

lieyalatif said...

happy belated besdey...may god bless u....

lieya last tgk 2 mgu lepas...tgk citer alvin tu...tahun 2016 byk gak movie budak2 best..ade boboboi the movie lah...kungfu panda laaa... siap sediaaa ajek laa ekekekeek