:: Tubuhku Langsing ::

Tag!! Tag!! Tag!!
.
1) Berapa kah berat anda sekarang dan juga ketinggian anda?
Berat 56 kg (bile nak back to 50kg??)
Tinggi 161 cm
.
2) Berat yang paling tinggi dalam sejarah anda? Usia anda pada masa itu?
Masa pegnen hadif - 63kg.. taon lepas umor 24 taon..

3) Apakah makanan sampingan anda untuk memiliki tubuh langsing dan kejayaan anda dengan makanan tersebut?
aku blom try diet.. sume aku bedal.. takde sivik nak diet lagik!!..

4) Berat yang paling rendah yang pernah anda dapat? Usia anda pada ketika itu?
ohohoh... berat paling rendah? masa aku baru lahir.. ekekekee...

5) Anda pernah sertai program pelangsingan?
blom penah coz aku dulu memang slim melim.. skang je berat naik sikit banyak..

6) Apakah diet yang anda ambil untuk memiliki berat anda paling terendah?
xde.. metabolisme aku tinggi.. cepat je proses..
.
7) Apakah yang menyebabkan berat anda naik mendadak?
masa pegnen sure berat naik banyak kan..
.
8) Apakah target anda untuk kurus selepas ini?
act, berat skang memang ideal ngan aku.. b4 dis, berat aku 46kg, so tak balance ngan ketinggian.. time tu memang aku kurang berat badan.. so, maintain je la or kurangkan skit jadi 50-52 kg..
.
.9) Sila upload gambar..
*thanx to mummy fia coz tagged aku!!
next, aku nak tau betapa langsingnya badan korang...
suker..suker..

nasaoji
eeinz
lynn
rosszarif
puan aiza (wajib jwb)
fiza mom-to-be
umik

7 comments:

Mamamanja said...

mmg langsing hehehe

MRS. K said...

mamamanja : kena turunkan skit berat ni..

nasaoji said...

wehhh..kompem aku pk 45 kali tuk wat tag nih..huargghhh...im not langsing lor...

bl r aku le berberat cam ko nih?...

MRS. K said...

nasaoji : ko wajib jawab eh..

umie said...

kay..nak mengelak boleh x..umik xlangsing piun..xboleh jawab tag tu..x pernah turun pun berat badan tp makin naik adala..lagi2 lepas kawin ni..hehehe

MRS. K said...

umie : ape la umik ni..hehehee.. tak de.. takle ngelat!!

MRS. K said...

tag ni bukan tajuk tubuhku langsing eh.. kay yg pepandai letak tu..hehehe.. korang jgn ngelat plak..