:: Sepang Goldcoast ::

  .
.


~Golden Palm Tree Water Villas~


cantikkan?
tgk gambo pon dah cantik..
apetah lagi klu hotel ni dah siap nanti
ahad lepas gi jenjalan bagan lalang
dengo orang bercrita mcm best
niat nak g makan ikan bakar


1st time pegi sana
pantai die ok la la la je la..
takde cantik sangat
maybe sbb hotel still under construction
so, ade sikit effect kat pantai die
tapi aku tgk ramai gak family yg datang
makan², mandi manda, main lelayang
bergumbira ngan family..
meriah jugak la kat situ
mcm ade pesta..



dinner kami malam itu
menu : ikan cencaru bakar, ikan siakap 3 rasa, tomyam, sayur paprik, telur dadar, sambal udang = RM98.45 + servis caj



Mr. K : skali-skala makan cam ni boleh laa.klu selalu tak dapek laa.
Mrs. K : harga bukan main lagi, makan tak sedap mana pon!!
.
*aku rasa dlm masa tedekat takde la nak gi sana lagi, maybe klu hotel tu dah siap, tringin gak nak tengok..

.

13 comments:

Elyn said...

slalu kami pi sane kalo nk mkn ikan bakar je.... pergh dh lame x jengah sane la sejak preg!!!

ummiaqeef said...

x g bagan lalang ke?

Arin said...

gaya cam nak buat ala-ala kat dubai je..palm resort..

MRS. K said...

elyn : makan sana biasa² je la.. kat sini pon byk tp ikut tekak masing² la..

ummiaqeef : yerp.. cane dah leh tuka header ke?

ari : yep.. nak tiru cam kat dubai

nasaoji said...

pernah ajk asben aku p sepang goldcoast tu..diyer leh ckp pe.."ala, cam mini fun fair jer.."...-sj tak moh kc aku p le tu..

SyaNa said...

mahal gak kan rege food tu..

PuteriSatu said...

try gi makan ikan bakar kat ujung pantai...nama kedai bagan sea food... kedai dia separuh atas air tuh... masakan dia memang terasa... klu makan kat tetengah tu memang masakan dia pun ala-ala jekla...mahal pun ye... MIL and FIL akak orang tmn seri bayu sepang tuh...

mRs.aJaQue said...

bgus tuk hneymoon ke kak??..kteorg tak pegi hneymoon lg nih...bz koje...hehehehehe

..nOj.. said...

telo dadar tu mmg buat aku lapo je...

jamnaz said...

cantikla... saya nk kesana sampai la ni... x sampai2. maybe hotel tu dah siap baru boleh sampai agaknya....hihihi!

seorang setiausaha yang brutal said...

huikkk....geng, awat pi tak habaq? bley la aku kenalkan tmpt yg best gile + sedap makan seafood...so far yang aku bawak, mmg kate sedap ar...takder lagi yang menghampakan...hehe..
well, dh pegi pon..soon kita pegi beramai2 plak k? :D

♥ EeiNz ♥ said...

sedapnye ikan bakar...rs cam ngidam plak ;p

.:Fae-Yust:. said...

siti K nak habaq ne KY follow u..he3. await tak bley nak shoutmix tuu? =P