:: UPAH ::

smalam singgah alamanda
carik baju utk hadif
ahad ni nak g amik hadiah contest sinar.fm
ni upah hadif coz pose yg macho
utk gambo yg anta kat contest sinar tu
heheheheeeee...

nanti dapat duit contest tu
ibu beli baju lagi ehh..
.
2 helai shirt ni cost me RM39.00 sajork!!

15 comments:

mummysyafie said...

sale erkk kat poney kay? tak baju girl lawo² la pulak

umie said...

kay..man gambar yang dihantar tu?
nak tengok...

MRS. K said...

mummysyafie
::sale biasa² je kak nor.. ada selected item je 50% less. nak bli utk anak lam pewott kee??

umie
::gambo?? hehehe.. rahsia la umik.. add je lam blog ni.. carik la..hehehe..

Puan Iza said...

hai mrs.K...

boleh aje nak tuka link...nnt iza add link mrs. K yea....:-)

MRS. K said...

puan iza
::TQ

nasaoji said...

wahwahwah..kan dah d bilang, anak mu itu encem...!.

nasaoji said...

wahwahwah..kan dah d bilang, anak mu itu encem...!.

MRS. K said...

nasaoji
::kot ye pon encem, jgn la post smpai 2 kali.. hikhikhik...

Arin said...

hai..salam ziarah..tq sbb ziarah blog arin..meh kita tukar link..

eija28 said...

salam perkenalan....nanti eija link blog mrs.K yerk...kita tukar2 link yerk....keje jabatan mana?stay kat putrajaya ke?

Diarihatiku1976 said...

wah cam ner leh dapat sinar fm tu.. syioook nyer....oppss lupa plak nak habaq... nak tukar link boleh... inform i yeerkk

MRS. K said...

arin
:: da add link awak. TQ

eija
:: pon dah add link awak. skang kat DCA. stay ptjaya

diarihatiku
:: masok contest nestle..ok.. dah link u.. TQ

♥ EeiNz ♥ said...

wah²..congrats lagi kt hadif ngan ibunye ;)

cik puan daun said...

wahh.. bertambah hensem hadif dengan baju baru mama dia belikan.. ehehe..

p/s: cantiknya mata hadif.. :) hensem nih..

Anie said...

anie suka brand poney..