:: WASIAT ::


PA boss aku, kak jam gi becuti ke jogja
so, die mintak aku gantikan tempat die utk 3 ari
tidak la aku kesah sangat nak tulun die
beside, aku pon takde boss
tiap² ari dok sesaja pon agak BUSANN idop aku
asik menempek kat tempat lynn
dan.... kak jam sempat tinggal 'wasiat' kat aku ehhh...
nak tau ape??

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ni ha..
pokok kesayangan die ni
die pesan suh siram tiap² ari..

**kak jam, sy da tlg siram ni.. jgn lupe ole² nya ya bu..

10 comments:

umie said...

kay..kay guna aper nak edit gambar ni jd blur? keluar lak topik..

MRS. K said...

umik..
pakai photoscape
then, amik filter - region (out of focus)

selamat mencuba

SyaNa said...

kalo la dia blk tgk pokok tu mati..hahaha meraung dia kay

MRS. K said...

syana
::dengan aku skali meraung coz tak dpt ole².. hehehe..

umie said...

hehhee..k..umik dah berjaya..thanks

MRS. K said...

umie
::chaiyokkk umik.. usaha tangga kejayaan!!

nasaoji said...

bos lame aku, ader duk wasiat gak siram pokok okid diyer,..sehari 2 aku ingt ler,,mask dah lam smnggu, lupe dah...xxxx...

MRS. K said...

nasaoji
::uit ko, cian pokok die nak idop gak!! hehee..

fantaghirolynn said...

besar betul ole2 dia kan huhuhuhu

WeLcoMe said...

Assalamualaikum wr wb.
Salam kenal saya Jati dr Ganesha Tour Jogja. Kami adalah perusahaan jasa tour n travel khususnya dalam bidang pakej wisata Jogja. Selain pakej wisata Jogja kami juga melayani pakej wisata luar kota jogja, seperti Dieng, Bali, Lombok, Karimunjawa dan lain sebagainya. Kami berikan harga yang murah dengan pelayanan maksimal karena kami handle langsung dari Jogja. Jika berminat dapat hubungi saya via whatsapp di +628985101301 atau call +62 274 7890010.

Berikut contoh paket wisata dari kami:
Jogja 5D4N Tour + Dieng
Objectives:
Dieng Tour: Candi Arjuna, Sikidang Crater, Dieng Plateau Theater, Telaga Warna,
Jogja Tour: Parangtritis Beach, Borobudur, Merapi (lava tour), Kraton, Tamansari, Kotagede, Prambanan,

The first day
11:30 roundtrip airport
13:00 - 14:00 go to local restaurant
14.00 – 15.00 lunch
15.00 – 17.00 go to Parangtritis Beach
17.00 – 18.00 Parangtritis Beach
18.00 – 19.00 go to local restaurant
19.00 – 20.00 Dinner
20.00 Drop hotel
Second Two

09:00 – 11.00 Go to Borobudur
11.00 – 12.30 Borobudur
12.30 – 13.30 go to local restaurant
13.30 – 14.30 lunch
14.30 – 15.30 go to merapi lava tour
15.30 – 17.30 merapi lava tour
17.30 – 18.30 go to local restaurant
18.30 – 19.30 dinner
19.30 drop hotel

Third day
09.30 – 10.00 go to Kraton
10.00 – 11.00 Kraton
11.00 – 11.30 go to Tamansari
11.30 – 12.00 Tamansari
12.00 – 13.00 go to local restaurant
13.00 – 14.00 lunch
14.00 – 15.00 go to Prambanan
15.00 – 16.00 Prambanan
16.00 – 17.00 go to Kotagede
17.00 – 18.00 kotagede
18.00 – 19.00 go to local restaurant
19.00 – 20.00 dinner
20.00 drop hotel

Fourth day
08.00 – 12.00 go to Dieng
12.00 – 16.00 Dieng Tour
16.00 – 20.00 go to local restaurant
20.00 – 21.00 dinner
21.00 drop hotel

Fifth day
Tba – drop airport

The price includes:

• Private / Bus
• Drivers and assistant (+ driver and assistant’s meal)
• 3-star Hotels in Yogyakarta
• Breakfast in hotel
• Dinner & lunch at local restaurant
• Guide
• Entrance tickets listed in itinerary
• Parking of vehicles
• Insurance
• Mineral water

The price excludes:
• Flight Tickets
• Personal expenses
• Any other optional tours, which is not specified in the itinerary
• Tips for guide and driver

* Price does not apply to peek season and high season

Price: RM 575

Jika tertarik dapat langsung menghubungi saya di telp +62 274 7890010. sms / whatsapp +62 8985101301. Terimakasih
Wassalamualaikum wr wb