...my febereto...

.
as salam...
hai all...
camne ngan raya korang?
masih dalam mood raya??
wahh..minggu ni mesti full dgn. open house
best..best... makan..makan...
.
nak cite skit pasal makanan feberet aku di pagi raya
wajib makan benda ni dulu...
makanan lain tak makan pon takpe..hehehee..

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.: lemang tepung :.
memang sedap gilak!!

14 comments:

umie said...

selamat hari raya K...umik baru 1st time tengok lemang tepung..dah 3 tahun dok putrajaya..

.:Fae-Yust:. said...

(betol ker sedaappp bang?) ala2 iklan mee penang (lupo lar plak iklan mee ape tah) tuu...hikkss!

Intan said...

Intan tak pernah makan lah lemang tepung nie. Nie kuih negeri mana ye? Sedap sgt ye K?

Nak gak rasa...leh ke...he he.

MRS. K said...

umie
fae-yust
intan
~ memang sedap lemang ni..lemang ubi kayu pon ade..hehe..taktau la dari mana asal lemang ni..tp tiap kali raya memang my maklang wajib buat lemang ni..

adda said...

welkam back.. lemang tepung???? x penah dengar pn.. mmg sedap ke?

hatiberbunga said...

uiks! lemang tepung we all warna coklat.. hmm.. lantak la ye! yg penting, lemang tepung memang rocks! wakakah..!!

~Firsya~ said...

waaaa,nie feberet die ghupenye...sedap ker?kila xpernah rse lg

Baby said...

lemang i tau lah tapi lemang tepung? pertama kali i dengar dan lihat dari sini

*Zetty* said...

1st time tgk lemang tepung..
sedap ker...?
tak penah lak tgk or try... ;p

honeylanz said...

salam kenal & salam aidilfitri.
hmm.. x pernah rasa lagi lemang tepung.

Farah said...

hah lemang kaler hijau? tak pernah makan ni..

Elyn said...

selamat hari raya.... erk lemang tepung???

MRS. K said...

lemang tepung ni cam bengkang jugak.. tapi masak lam buluh..

SyaNa said...

weyy time raya kt kuala kangsar tu aku ade nampak la lemang gaya gini
tp tak terambik ko..lupe..nyesal nyeeee