ayahku yang tinggi....

.

ha..tinggi tak ayah saya?? mak saya takat ketiak ayah jer...hehehee
.
ect, bukan nak cite pasal ayah saya tinggi ke ape, family saya kan datang sini minggu lepas...baru semalam dorang balik taiping, sob..sob.. dah start rindu dah...
.
tak pegi jenjalan mana pun... tapi sempat la p port dickson...
tu pon sampai sana dalam kui 5 petang... then mandi sekejab, ujan lak turun..takde rezeki nak lepak lelama... tak pe la, lain kali mak ayah datang kite pegi lagi eh...

.


10 comments:

~Zetty84~ said...

zati suka picas yg ampa 3 branak posing tuh...
hadif la pulak, tgk mana ni cayunk..!!!! ;p

Dee said...

dh lama x gi pd..tgu bukan cuti sekolahlah..kurang sket crowd..

syariza09 said...

la ...awatnya anak dia yg empunya blog ni x ikut tinggi mcm pak dia. kalau dak, mesti dah pecah rekod kat opis ni

Elyn said...

haah la tinggi tul ayah u!!

ross said...

pompuan xelok la tinggi sgt k.azmah..kang bongkok pulak..lelaki ok la ringan jer xder menda nk di kendong...ok what ketinggian dia skrg...

mrs k..kitaorg xdpt dtg house warming..percutian xsengaja ke PD...tunggu open house raya lak kalo ada nnt..

mamaaerish : said...

aá, tinggilah en ayah... bape tingginyer tuh... mau melangut kalo nk bercakap.... maklum kiter 155 jer... hu3

Jiey^Mien said...

Uishhh.. Dah ala2 tinggi mat saleh dah ha..

ross said...

mrs k...tau dekat jer MPN tu ngan umah u,hubby tjuk masa lalu bulatan tu dh tgk jln ke umah u..mmg niat nk pg keesokkan nyer tu tp xsengaja tertido PD sbb ujan lebat ptg tu so xdpt la dtg..time blk lalu umah u dh kul 7..so balik terus jer..

kitaorang on jer ada org ajak kita dtg kalo xder aral..tp xkesampaian..kami sempoi jer xder nk pikir mcm2..xpe len kali insyaallah kalo dijemput lg..

anyway thanks 4 invitation tsebut..

♥ EeiNz ♥ said...

patut ahh tgk pic kay adik badik tinggi2... ;)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. ok la tu kan.. murah rezeki gitu.. sempat gak ke pd ya