tak dapat jadi model catwalk, model pinggan pon jadilah....


hadiah menang contest kat blog Kak Chah dah sampai kat tangan... cantikkkk!!!! tenkiu kak!!


terima parcel ni hari selasa rasanya.... hari ni baru nak update! huhuhu



jom bukak sama-sama!!!



pinggan ni hadiah tempat ke 5 tau.. hadiah 1st lagi gempak!!



amacam? ada cam model pinggan tak? muhahaha.... sape nak jadikan saya model, do contact me ok! mihahahah....


11 comments:

Siti said...

waaa..cantiknya pinggan.....leh la tu jadi model..ada la gaya...hehehe

eima said...

adiah dah sampai ek ... tahniah . tahniah ..
senyuman dah manis dah .. bleh la jd model ubat gigi pun ok ...

Misbehave said...

nanti i g langkawi i bawak gambar ni kot2 tokey idaman suri tu memerlukan model.hehehe.

::Mamalyna:: said...

mrs. k, bila pegang camtu, cam boleh jadi model pencuci pinggan sunlight plak, heehhee

Ena said...

cantekk cantekk!!

TERATAK PUTERI said...

Cantik pinggan tu..mcm modelnya..he..he..

Wansteddy Tales said...

uwah! best3... saya mmg tergilakan english deco!

[-suziey-] said...

wow nice la plate tu..inggeris style..mewah btl hadiah contest:)

~UNai~ said...

bunga kat pinggan same kaler dgn baju arrr... hihihi

MRS. K said...

siti ~ ada gaya eh? hehehe.. termalu plak i...

eima ~ model ubat gigi pon boleh... ini sudah bagus...

misbehave ~ ok..cantik dah tu.. rekemen lebih skit na

mamalyna ~ model pencuci pinggan plak dah.. hahaha..macm2 la korang

Deelira @ Deeliraz said...

PINGGAN CANTIK!
KAK JAH PON CANTIK..HEHE
KO MMG SESUAI PAKAI TUDUNG CENGGINI KAK JAH OIII
UIT..DAH LAMA X PGL KO KAK JAH :d