yang, abang keluar sat...

ya, puan-puan.. saya sambung kisah semalam yang masih belom the end... sape yang tak baca semalam memang rugi, coz my hubby buat tutorial nak tanam rumput karpet... mihahaha.... nak baca leh klik kat sini...

okey, lepas sume keje selesai, rumput karpet pon dah susun baikkk punya cun, my hubby mintak izin nak keluar! (aik, bukan isteri ka patut mintak izin? sudah terbalik ka?) hahaha.... boleh pulak suamiku tak ajak join skali.. hampehh...tak tanya pulak die nak pegi mana.. lantak la kan... saya pon tak ingin nak ikut sebab time tu dah tengahari kan, nak masak lagi... so, ku relakan suamiku keluar seorang diri...huhuh...

sangat terkejut okey bila lakiku balik bersama-sama dengan pokok-pokok bunga yang cantik ini! sila jangan tanya apakah jenis pokok ini sebab saya pon taktau! apatah lagi orang yang membeli, lagi la haram satu pa pon tak tahu nama pokok bunga ni!!! dia main pakai beli jaa... asal nama cantik di mata, main rembatt jaa... nyway suamiku, nice choice okey! i like it! aaummm....


korang tau ape ke nama spesis ni? jangan malu-malu share ye.... hehehe...



dan dah selamat tersusun hasil kreativiti encik suami... ini time die rajin la yer... kalau malas...hermm... sebelah mata pun tak pandang! huhuhu...

9 comments:

Hot Mummy said...

cantik ape..simple je n kemas. akak x minat tanam2 pokok ni sbb kat pasu2 nanti ade katak. akak takoootttt!!

namakusuraya said...

wahh bestnyer asben bg surprise ek.. bw pokok2 hijau.. (",).. tolong serikan laman rumah lagik... bestnyer ada laman nanti.. sejukk mata memandang.. (",)

Siti said...

waaaaa..siap beli bunga tu...bagusnya. kalau papa la, jgn harap..hahaha

[-suziey-] said...

waaaaa xsia2 izinkan suamimu kuar..ekeke:p parah ni laki minta izin somi..hehe..ala ape slhnya berbudi bahasa dlm umahtangga kan..ekek:p

nice..dh tantek laman mu..wlaupn sekangkang kera cuma yg berumput:D

hajarus said...

waaaa.... hasilnyer cantik....

umie said...

memang kreatif..

eima said...

baguih betui mr.K nih ...
saje je buat surprise kat binik die ...
dia tau bini die suka deco² nih ...

Dee said...

wah..cantiknya..berseri2..

♥ EeiNz ♥ said...

nama naik seri bile ade pokok2 bunge nih ;)