Tertunai Hasrat Dihati


hohohoho... hari ni kan gaji! so, haruslah terjah JJ untuk penuhi hasrat di hati! muahahaa... lagi pun skang kan sale kat JJ.. tapi tadi pegi JJ Equin, ingat nak rembat gak baju untuk hadif 2-3 helai... malangnya baju budak tak best ar kat situ ! tak banyak choice! so, rembat barang untuk omak jo la!


dari minggu lepas mak meroyan tak dapat pegi sale bodyshop! ari sabtu, encik suami kerja cari duit lebih! ari ahad sedara dari kedah datang umah pulak! so, tak sempat nak serbu mana² TBS! tapi hari ni mak terjah jugak! sale masih on yer tapi takde la add 10% diskaun untuk member! takpe la, janji ado!


mak beli bedak kopak dan pemerah pipi jer... tapi ni pun cost me hundred! hish! orang puteh cakap, beauty is pain! ye, sakit duit mak bulan ni! mak janji, mak jimat² yer pakai ni! selang seli dengan silkygirl punya....huhuhuhu....


5 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kak K. make up masa sale pun 10 % jer kak.. boleh tahan jugak erk make up dia.

idea yang bagos selang-selang guna. hehe

Mrs. Hakim said...

samalah pemerah pipi kita.. cantikkan warna dia.. i likeee...

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
yang bedak tu diskaun 10% tapi blusher diskaun 50%.. tu yg rembat jugak tu

MRS. K said...

@Mrs. Hakim
sama eh... hehehe..

Elyn said...

hahah dapat gak beli ye!!! eh bape rega compact die ek??