Crocs... what say u?

holla ppl! selamat hari isnin! pagi² macam biasa sampai kat opis mesti bukak FB dulu... huhuhuhu.. then, ternampak satu gambar yang kawan saya tagged! terus tak jadi nak monday blues! so, try korang teliti dan bagi pendapat...okey?






p/s ~ so, skang dah tau kan? camne ni? saya pun ada beli kasut crocs!

13 comments:

@e_da said...

uishh kita tak perasan lak kan.....thanx 4 the info

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ewww...serius tak perasan! buang gamba buaye tu jer boleh??

Me_Lina said...

erk yeker... aduihai... bnyk stok kt umah ney... satu family pakai... uwaa... siap plan nak belikan alya utk raya lagi... adeh...

eima said...

la.... sampai cam ni ...
anak aku dah la gile croc...
pantang nampak mesti ngamuk nk suh beli ...
tak kira ori ke kat pasar mlm mesti nk ....
aku kopak je gambo croc tu nanti ....

Mrs. Hakim said...

ayoooo.. (sambil garuk garuk kepala)

ummiaqeef said...

uiks..kalau x mmg x tau ni..tq for the info..

ezan said...

thank u for the info.. bahaya la skrg ni.. macam2...

Iela Fazielah said...

aiyo.... dah bertahun pakai kasut croc ni... mmg 1 familya pakai ooo....kalau buang gmabar pun xde makna.. kat tapak kasut pun ada lmbang, kat tumit pun ada lambang buaya ni... tiap2 hari kita pijak...

tp tu lah... kalau kita anggap negatif mmg xpakai la.. oh.. camne ni ek...

mummysyafie said...

alamak..kat rumah mmg koleksi crocs manjang..camne ni?

~aSHa~ said...

uish...nape la zaman la ni jadi gini...ada terbeli gak ni...aduih

hafiz said...

no hal la..
aku rasa secara kebetulan je
kalau nak cari yang ada iras2 perkataan ALLAH..
banyak...jgn taksub sangat..

riena said...

aah la K,,betul2 ker nie??? mcm tak caya jer..hmmm kasut irfan dan lain2 sumanya dr jenama itu dong,,kasut p pasar pun hehehehee..adakah kite harus membuangnya???? think..think..kena bagi tau family yg lain nie...

..nOj.. said...

xguna tul. ade je cara yahudi ni kan. sius tak tau. xguna