Tunggu Masa...

Alhamdulillah, duit hasil dari blogging dah sampai tahap ni! mungkin korang rasa tak banyak, tapi bagi saya ni dah cukup membanggakan! nak menunggu sampai angka ni pun berbulan²!!! Rezeki...rezeki.... skang ni saya tengah tunggu BE ni abis kempen jer... pastu baru fikir nak cash out ke tak!


hai la BE, bila ko nak abis? tak sabar aku nak tunggu RM200 dalam akaun ni!

7 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

waaaa mrs'k, rm200 ni klu bwk pi the body shop sale, dah puas hati sgtttttttttt tak gitu? btw sy suka lar baca blog u. rasa mcm jiwa kita serupa. p/s: i nak baby girl jgk hahaha

beba said...

wahh..bestnye...saya before this lepas jek RM50 dah cash out dah..nak lepas cash out pon amik masa berbulan2..hehehe..tapi this time nak tunggu RM100 dlu..saje nak tengok cam byk sket dapat..hahahaa..

Ena said...

wah.. jelesnyerrr..

bile la nuff ku itu nak bertambah cenggini.. huhu

BIONIC WOMEN said...

bestnyer sapat banyak duit..nuffnang kiter ni baru beberapa sen jer..blog loading plak wat hal..hhuhu.

eima said...

wah giler kaya ...meh la rajin masuk blog aku gak ... kompom bila aku dah glemer ..aku pun bleh kaya gak K

hajarus said...

waaaa... jelesnyer... best2... ;d

Kniedaz said...

hehe..kniedaz lambat lagi..ngeee