kenapa saya tak shoping semalam

semalam kan saya cite ada jualan kat opis depan sana. tapi saya tak beli pape kan? sebabnya saya concentrate nak tangkap gambo masuk blog ni la! hahahaha.. giler blogger tegar tak tegar haku ni! orang sibuk soping, kite sibuk tangkap gambo masuk belog pulak!!!

as usual, banyak jual kain baju jer... tudung pon banyak jugak! tapi shawl yang saya suke pakai tak banyak kaler.. soping shawl kat Nilai 3 lagi best! so, layan gambo baju je la ek!


terbekenan dengan cardigan ni sebab ada ropol² kat bahu! nak kaler kelabu!

seluar sedap RM5 pon ada!

benda makan, kacang ni jer sempat snap! hahaha.. jadi la...


p/s ~ hari ni ada jualan lagi! haruslah merambang lagi! cuci mata atau cuci poket? sama² la kite tunggu nanti! hahahaa.. stay tuned bebeh!

15 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

nak p jugak lah...tapi p kang, rabak poket...so tak jadilah nak p...lalala...

♥ EeiNz ♥ said...

arini ekin pakai cardigan kaler kelabu tu . beli kt kg jek ..hehehe

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
ko pegi snap gambo jadila.. hahaha

MRS. K said...

@♥ EeiNz ♥
tu la.. dah aim lama dah nak beli..

Farra Dhelina said...

bestnya..alah..mesti cuci poket lah pasni..hihihi

ummiaqeef said...

i dah beli kacang tu..sedap..mama auni tlg makan..hahaha

BIONIC WOMEN said...

mrs k..kat nilai tu maner kedai paling best nak soping langsir atau kain pasang?...

eima said...

ko amik gambo sorok2 ke terangan nih ??
bangga makcik jual bj tuh tgk gambo² bj² dipromote oleh K ... haha

hajarus said...

baju budak tu 2 helai rm5.. bestnyer...

Qaseh said...

hmm..syoknya window shopping hee he...

LiErOSe~QiEmi said...

ni promo utk raye ke ape ni?? kalu utk raye dasatt cepat ofis ko.. blom pose dah setat.. kalah jkr neh heheeh

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
ermm... banyak tempat la yang.. harga ikut design la.. nak suggest pon tak reti sbb rate lebih kurang je

MRS. K said...

@eima
terang lagi bersuluh la wei! kata bloger tegar! hahaha

MRS. K said...

@hajarus
tu la.. tapi baju saiz hadif cam tak menarik jer.. tak beli pong

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
ni setiap kali dapat gaji ada jualan la.. tiap2 bulan