Nama adik Hadif pun start huruf 'H' jugak!


wahh.. tajuk bikin gempak! kalau dapat gegirl, nak letak nama Hanan la! sama nama ngan anak
izan! kekekekeke...

minggu lepas kan piyed saya tak kunjung tiba.. seminggu jugak la tunggu... encik hasben dah kelam kabut! tak menyabo dah suh saya pi test! so, balik keje, singgah guardian jab beli pregnancy test! balik umah, setel dulu ape yang patut then terus masuk bilik kecik! patutnya tunggu la pagi² kan buat test! tapi tak sabau punye pasal, segera jalankan ujikaji.

dan keputusannya adalah.....













































































negatif
(bukan saya punya. gambo from google)

hermmm..... perasaan saya? saya memang dah rasa takde. masa hadif dulu bukan main lagi debar nak tengok 2 line tu keluar! tapi yang ni steady jer...

takpe la. takde rezeki lagi! kalau boleh saya memang nak ikut nasihat dokter.. gap 2 taon katanya coz czer dulu kan. tapi kalau dah rezeki, saya terima seadanya...

so, keesokan paginya, bendera japang terus naik daa.... seminggu lebih menunggu! datang jugak akhirnya.... selalunya memang punctual.. awal 2 hari setiap bulan... huhuhuhu....


22 comments:

mummysyafie said...

akak penah 5 bulan tak peyed k..buat gak test ni sendiri tapi negatif. takpe..try again k..usaha tangga kejayaan. hihihi...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...beria aku klik...tapi tak per..
usaha tangga kejayaan...
kalu aku tak datang seminggu, sure aku gelabah...TAKUTTTT WEIII...aku takmo ngandung lagi buat masa sekarang...hehehe

umie said...

hehehe...k..nama hannan tu umie suka gak..penah main game adopt baby tau..umie letak nama anak umie Athiyah Hannan...hehheh

..nOj.. said...

ala belum lagi la tu. sabo ye. ade punye nanti. lg pun si hadif tu kecit lg. hehehe

aSmiDar said...

hehe..ingatkan hadif btol2 nk dapat adik dah...
ciap nk anonce name dah...
xpe..nnt ade rezeki tu..
hadif xpuas nk jadi king lagi kt umah..huhu

bukhairiah said...

mggu lepas ai wt urine test kt klinik coz rs smcam badan nie..tiap pg, rs nk muntah,loya n fening2 lbh kurang smggu...padahal ai mik 3bulan skali cucuk funggung...huhuh punye la risau klo peknen..nasib -ve... ai pon cser...2-2 czer...tp y first,xsmpi stahun dh tlekat...huhu

MRS. K said...

@mummysyafie
lama giler kak tak piyed tu!

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
kekeeke... aku rela. bersedia, anytime...

MRS. K said...

@umie
nanti leh la letak nama anak umik. insyaAllah

MRS. K said...

@..nOj..
hehehehe... saje je weh... taon depan aku proses

MRS. K said...

@aSmiDar
hahahaha... king sorang ni pon dah semput mak die

MRS. K said...

@bukhairiah
wah! nak tambah lagi ker?

ratna said...

mrs. k.. awak ada mkn apa2 ubat ker? atau rancang sendiri?

Ena said...

alahai..

ingatkan bebetul la kan!.. ehehhe
tak pe cuba lagi yeh!>. ;D

Farra Dhelina said...

usaha lagiii!! ;-)

deelira said...

bikin saspeng je..

nasaoji said...

klu kt debar2 nak tgk result, tu tanda ada kan.. ;)

|| NaFiRaa || said...

sampai seminggu lambat.. kalo ai pon cuak..

tak pe la.. cuba lagi~ hehehe

eima said...

kadang tuh piyed kuar pas test sbb jiwa dah tenang tak stress dah ... slagi tak cek mesti susah hati lagi la die tak mo kuar ...

K ko guna perancang kuarge ke ape ??
mr.k cam tak sabo je ..

Iela Fazielah said...

buat gempak je kan..

MRS. K said...

@eima
takde pakai pape.. pandai2 sendiri je

Anie said...

hehe suspen jek...
kita plan kalau ada anak ramai mana pun nak kekal kan huruf yg sama...hehehe