Asal Gaji jer, Mesti Nak Makan Sedap!


Rabu ni masyarakat Gomen dapat gaji! wah!
hubby sms suh survey buffet Ramadhan yang sedap!
saya dah try google kat tenet.. kat area KL banyak la...
saya mau makan buffet di area Bangi / Kajang & Nilai sahaja!

ade sesape leh tolong?

17 comments:

..nOj.. said...

hehehe biasa la wei. kalo bole nk mkn sedap tu tetiap ari. tp biasanye yg sedap slalu dtg ngan pakej mahal. so ari gaji jela bole mkn super sedap tu

BIONIC WOMEN said...

x dapat den nolong...den makan ket umah ajo..

Mrs. Hakim said...

maeps ramadhan buffet - rm 40 dewasa (area mardi,serdang)

red wok steamboat buffet/korean style buffet - rm 30 dewasa (area bangi)

tu jelah yang kita berdekatan nilai/kajang/bangi

LiErOSe~QiEmi said...

k, kalau aku tolong makan je bole tak??? ahahahaahah

|| NaFiRaa || said...

takpe laaa.. sebulan skali makan bestkan~

kat paper star banyak iklan pasar buffet ramadhan.. mana tau berkenan kan~

♥siEha♥ said...

jm briani bangi...

hyazz said...

k...tadi kya ader tengok iklan nyer...tapi dah lupa la... bukak 6ptg-10 mlm jer.. dewasa 19.90 budak 8.90... lupa la...kalu ingat kya gtau..

MRS. K said...

@..nOj..
dapt gaji, leh la try buffet

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
takpe, makan kat umah lagi bagus! air tangan sendri tu

MRS. K said...

@Mrs. Hakim
maeps eh? leh dipertimbangkan..tengs

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
ko tulun tengok boleh?

MRS. K said...

@|| NaFiRaa ||
nak pi carik paper star kat library jab lagi

MRS. K said...

@♥siEha♥
kat tenet tadi tgk ade..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

putrajaya seafood? tak pasti harga dia. tak pun kat Chakri Palace@ Alamanda.

mummysyafie said...

picc n equstrain yang ada kat putrajaya ni. kat alamanda ada banyak gak..esp restoran kat luar tu.

riena said...

K...pergi makan kat maeps,serdang tu..last week dpt phamplet buffet kat sna..RM39.90 nett...boleh la cuba..

minggu ni riena maybe p makan buffet kat redbox sogo dengan kawan-kawan...ada buffet ramadhan...RM35.00++

nasaoji said...

picc sedap..rm50..ader kambing golek..chakri xpress, alamanda, makanan ala2 thai..kerabu mangga sedap.. rm42++,..p p..jgn tak p...

last year, p ekuastrian tu, xbynk pilihan.. ;(

cput putrajaya, rm75++.. tak dak buffet,,..set sajo..