buat kali pertama....


yehaaa! umur 1 tahun 8 bulan 26 hari baru la hadif merasa makan durian! yeay! nampak macam die suke! bagus la tu.. leh kawan ngan ibu & ayah yang memang hantu durian... balik batu kurau, mesti best ni coz hadif leh join makan skali sambil bekelah tepi lata... wahh!! tapi next week baru nak balik, so dah start pose. tak boleh la nak kelah-kelah bagai! durian pon dah makin susut.. dah nak abis... ke dah abis musim kat kampung nun... huhuhuhu...



layan gambo hadif makan durian yang ayah beli kat tengganu tu!

maaf atas ke blur'an gambau... pakai henpon cap gajah duduk sajok! hahahaha


sampai jari ayah pon die nak jilat!

13 comments:

MrS. F!zA said...

pic kedua tu nmpk sgguh hadif tak tahan tggu duyan msuk mulut..haha

..nOj.. said...

sampai terjelir2 lidah hadif. sedap sgt la tu kot

LiErOSe~QiEmi said...

comeynye hadif makan... wei k, aku lak yg terliur nengok doyan tu.. ko memang tau..dah la aku ni antu doyan.. adui dh leleh dah ayelio ni.. huwaaa..adif..bagi kat acik sket, bleh???

MRS. K said...

@MrS. F!zA
hahahha.. kat umah ada lagi durian.. die dok tunjuk ja buah tu nak makan

MRS. K said...

@..nOj..
mmg sedap pong!

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
cian ko.. balik kang pi beli la wei...

eima said...

fahim pun tak penah mkn lagi ... tak penah bg pun .. takut aku nk bg ..demam karang jenuh ....

amboi siap nk bekelah mkn durian lagi ... haha

ratna said...

hmm..tedapnya hadif..sampai menjilat bibir dia tu..

ayah,ummi, farish said...

bagusnyer...farish,...kalau kitorg mkn durian..beria2 dia dtg..tp bila dah bukak..bau jer dia dah x nk..bg sikit pun dia lari

MRS. K said...

@eima
jangan la kasi banyak.. kasi rasa sikit jer.. touch kat bibir jadi la

MRS. K said...

@ratna
dap! hadif cakap

riena said...

suke tgk gambar no.2,,,terpancar kelazatan bila hadif terjelir lidar..hahahhahaaa..comel la anak ko K...

deelira said...

cedapnye dia makan k...
sehingga menjilat jari ayah hehe