seronok bila ada kawan blogger yang prihatin!


minggu lepas saya ada buat entry pasal shoping. ada cakap kat situ
susah nak cari baju boy kaler pepel. tak sangka pulak lepas tu saya dapat mesej kat facebook dari eily Bionic Woman. dia kasi tau kat mana nak carik baju kaler pepel siap ngan gambo ko!


gambo dari eily... baju kaler pepel cap garfield! baju polo pon ada tapi eily tak snap la coz takde saiz hadif. eily cakap die jumpa baju ni kat bbmaxx bukit tinggi. hohohoho.. jauh la pulak kan nak pegi klang sana! takpe, try carik dulu kat JJ area sini...

nyway eily, tenkiu ya sebab kasi info!! i lap u la....

17 comments:

eima said...

tak de size polo??
fahim ade size aku pun dah rembat 1 hari tuh ...

eima said...

suruh bionic women cari kan aku bj boboy pink ...
light pink la klu boleh ... hehe

polo ade tp terang ckit tak sama ngan bj mama ngan abah ...

fantaghirolynn said...

kirim kat mawi..

MRS. K said...

@eima
saiz hadif dah abis da.. bukan nya takde

MRS. K said...

@eima
hahahaha.. eily, boleh ke?

MRS. K said...

@fantaghirolynn
hahaha.. boleh ek gitu

BIONIC WOMEN said...

waaa...sungguh terharu ler ngan entry ni..tq ibu hadif.
ekceli kebetulan memang g jengjalan cari baju raya Dhiya then bila ternampak baju purple trus tingat kat menantu kesayanganku...hahahaha
Nanti kita try tengok baju polo tu kat BBMaxx Sunway Pyramid plak ye Hadif..
Anyway, TQ yer ibu hadif wat entry ni..
frenz 4ever ya..lap u tu laaaa

BIONIC WOMEN said...

wat eima tu warna pink camner nak? kot2 ler terjumpa.. :)

Kniedaz said...

alamak..cantik la pulak kaler pepel tu..macam nak beli kat Danish n Danial pulak..tapi susah sket skang ni diorang nak pilih sendiri je baju..huhu

~aSHa~ said...

itu guna nye ramai kawan kan..

mrs.K..aritu ai pg shoping ke nilai....last friday..ptg..pagi tu ke sogo dulu...

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
hehehe... i lap u 2,3,4

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
hah! cepat manje.. tengah offer ni

MRS. K said...

@Kniedaz
tu la.. memang dok carik baju kat hadif ni

MRS. K said...

@~aSHa~
heheh.. betul.betul


laa, awat tak singah umah?

eima said...

cik pn bionic women tolong nengok kan baju boboy pink bleh ke ... usha² kan utk aku .. payah benor nk mencari nye .. nk yg light pink tau ... plzz...hehehe
tumpang mengena kawan K ...

Mama AqiL said...

smlm g jayjay ngan mamalyna..ternampak baju kaler purple gak..tak silap jenama sesame street...

Farra Dhelina said...

tu la untung nya berblog kan..