dah tak boleh dengar suara dia


saya suke la Anne HotFm ni! suara die best, ada serak² gitu! skang kan die dah pakai tudung, comel jer... oh, 20 Ogos ni last Anne di hotfm coz dia nak ikut suaminye keje kat doha selama 5 tahun... elok la tu kan berada di sisi suami... gudluck Anne kat tempat baru!

6 comments:

[-suziey-] said...

bestnye la xyah keje..ikt laki p tpt org..ekkek:D

Kniedaz said...

suka tengok selebriti bertudung..comel je

mummysyafie said...

best nya dier dapat gi Doha. bertudung lepas kawen arituh kan

mummy_ayu said...

ooo..ikut hubby dia ker..ayu selalu dgr hot time pagi & petang jer..ada gak dgr dia nak quit, but tak tau kenapa....

eima said...

doha tu kat mana ?? hehe

comey nye die ... aku pun suka die.. dgr die gado² ngan kiran .. manja² gitu ...
bye² anne ...

..nOj.. said...

eh ye ke? aku pun suka dgr suara dia. bestnye. menarik. dh lama tak dgr radio dh