dapat sample free lagi!


sape yang tak suke barang free kan?

pantang nampak sample free kat website, terus je klik!



my Hada Labo


dapat sample ni semalam. ingatkan ape la dalam sampul surat mentholatum ni. rupanya barang dari Hada Labo. oh, saya dapat info pasal sample ni dari Ratna. tengs ya Rat! i love free stuff!

ada dua barang die kasi. dapat moisturizing lotion dan moisturizing cream!

saya belum try lagi barang ni. tapi saya memang suke tuka² produk. nak cari skincare yang betul² sesuai dengan kulit wajah saya ni ha. nasib la kulit muka kebal cam kulit biawak! muahahaha... takde plak effect tukar² produk ni! Alhamdulillah.

eh, sape nak try boleh la mintak sample kat FB MY Hada Labo. okies?

21 comments:

..nOj.. said...

hehehe. aku pun nk mintak gak la

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

untung ler dapat muka yg tak kisah tukar2 produk...hehe..leh try mcm2 produk..

alia said...

syoknya dpt sampel..free..

eima said...

try la pakai mana tau ..mana tau seswai ...

DYLA said...

me too!

duduk kat UKM ni slalu dpt free sample tau. sbb diorang promote kat student. mcm2 dah dapat. paling slalu dapat ialah pad(tuala wanita). tak payah bli. hehehe...

Mrs. Hakim said...

ingat nak click gak kay.. tapi tak jadilah sebab hada labo kat umah tu pun cam tak luak jer.. dah tukar pakai body shop yg vitamin c tu.. aiyo, ni kalu pakcik kat rumah tu tau.. matiklah kena bebel.. masa nak,tak nyempat² beli.. dah boring, tersadai jer gitu..hehe~

selamat berhada labo.. :)

MRS. K said...

@..nOj..
ha, sila mintak.. takyah bayo pong!

MRS. K said...

@alia
seronok sampai lompat bintang! hehehe

MRS. K said...

@eima
nanti ler aku try

MRS. K said...

@DYLA
itu sudah bagus! syok jadi student ni ka.. keje kat tmpat student lagi la besh...hehehe

MRS. K said...

@Mrs. Hakim
oo.. mmg dah try eh?

LiErOSe~QiEmi said...

ok ke k produk ni?? nanti dah try bagitau ek ok ker tak..tp kulit ko dah kebal, takpe aa musti ok je.. kulit aku ni memilih gak kengkadang

Farra Dhelina said...

best nya dpt brg free kan!!

mama zharfan said...

best dpt brg free tu :)

hazila said...

Saya pun suka, kadang kala beli barang tu sebab ada free gift.

BIONIC WOMEN said...

yg freee..saper xnak..hehehe

|| NaFiRaa || said...

ai pon suka bende free jugak..:)

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
aku pon taktau la nge..

MRS. K said...

@Farra Dhelina
perasaan yg sukar digambarkan.. eceh

MRS. K said...

@mama zharfan
hehehe..

MRS. K said...

@hazila
ahahahha... yang tu sudah pasti