Jom tengok wayang!


selepas
kejadian ini, idok ler saya serik ke, gerun ke or say gudbye nak bawak hadif tengok wayang lagi. tapi kena tengok kesesuaian movie tu la. citer kartun ke, comedy ke, boleh la di consider untuk bawak si kecik tu. memang kena bawak jugak la kan coz takde sape nak tolong jaga. sobsobsob... meh saya listkan movie² yang bakal keluar. boleh la tolong korang yang tengah meriki-riki movie ape yang best untuk ditonton!



PHUA CHU KANG
Release Date: 26 August 2010



STEP UP 3Release Date: 26 August 2010



GROWN UPS
Release Date: 26 August 2010



AVATAR: SPECIAL EDITIONRelease Date: 26 August 2010


tapi korang tau tak, ada pelakon malaysia berlakon cite ni...ha, tak tau kan? dasat tu, cite Avatar tu wei.. international... hollywood gitu! nak tau sape? skrol bawah....







































































pic from here! kekekeke... ade jer idea dorang ni nak buat lawak kambing! hehehee....


11 comments:

eima said...

wah baguih la tak serik²...
tgk la cite kartun ngan hadif...
baru la die tk ngaruk ...
hari ok la mood tido ade ..klu mood ngaruk dtg cam ne ....

BIONIC WOMEN said...

Hahaha..best gak info ni, tokma kat sini skang ni, masa utk berfoya2 kami anak beranak. hahaha..
Memang banyak giler plan dalam pala otak ni, nak berbuka kat luar, nak tengok wayang, soping...mcm2 ler..sebelum ni terbantut skit tokma ada, makan minum, ubat2 dia kena ontime. kalau nak kuar pun kena budget giler masa..
so...hooneymoon time ni.

siti nurkhijah said...

rozita che wan nak brenti blakon lepas blakon filem ni la...
hehehehe..

♥siEha♥ said...

xtau nak bwk amie tgk cite ape...
1 cite bwk amie tgk wayang tgk cite LBS..
amie tido je..

MRS. K said...

@eima
skang takde cite kartun la.. takpe, sabau.. tunggu pas raya la nampaknya

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
apa tunggu lagi, segera la jalankan!

♥MAMA♥ said...

waaaa pua chu kang tu wajib tgk! ;-)

**adoiiyaa seksi abih si rozita ni,mmg patut pun ngn avatar tu,kekekee

MRS. K said...

@siti nurkhijah
hahahha... agaknye la

MRS. K said...

@♥siEha♥
huhhuuh.. tengok cite tu mmg la yang.. boleh terlelap budak tu

mummysyafie said...

ada ke avatar special edition? semua citer kat atas tu best..cuma tak done nak tengok semua

nasaoji said...

hamboihhh..kemain..sikit punya lawa rozita tu, ader gak idea nak gandingkan ngn avatar tu ek.. ;p