Diskaun Baucer Makan.Makan dan Makan lagi

Mr. K dapat baucer ni. kawan die kasi. dapat 2 ketul. satu die amik, satu lagi untuk saya ! sangat la berkeping²... tapi diskaun tak banyak pon! paling tinggi 25% jer.... ok la tu, dari takde langsung kan! at least, diskaun tu leh cover tax makan kat fast food ni!

oleh sebab baucer ni valid sampai ujung bulan ni jer, saya nak share dgn kengkawan opis! sharing is kering, eh silap! sharing is caring! makan ramai², bayar sorang-sorang! muahahaha....



ada baucer KFC



Pizza hut



Rasamas



Ayamas

p/s : seperti semalam, tengah pikir lagi nak makan ape bukak pose ni selain kepok lekor lebihan semalam!! hermm....

14 comments:

..nOj.. said...

1 buku ke tu wei? kemain byk. bak la sket

MRS. K said...

@..nOj..
satu buku kecik! huhuu

mrs.ecam said...

wahh tiap mlm leh buke ngan pasput....gilos ah

MRS. K said...

@mrs.ecam
kalau tiap2 malam, boleh sengkek lakiku! mihahaha

eima said...

byk tul .. dulu aku rajin bubuh minyak kat petronas RM30.. sbb nk voucher KFC .. huhu

BIONIC WOMEN said...

nak ugekkkkk....huuhuhuhuuhu

MRS. K said...

@eima
hahaha.. same ar.. skang dah takde kan promo tu

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
mai sini amik...huhuhu

mamamarissa said...

K, dgn kawan2 blogger tak nak sharing ker??? :P

MRS. K said...

@mamamarissa
nak ke? nanti leh pas kat lynn

hajarus said...

banyak nyer diskaun voucher... wah puas ler mrs.k makan pasputkan...

mamamarissa said...

jue gurau2 jer la...K makan la utk jue ya :D

fantaghirolynn said...

jue, mau ka? ptg nnti lyn anto

MRS. K said...

ha, lynn tolong kasi sama jue yea