nasi campur


morning bloggers!

hari ni punch pukul 7.44 am... sebelum ni amik WP3, masuk kui 8.30.... tapi sempena bulan puasa ni, tukar la WP2... bleh la balik awal skit ...

pagi tadi pukul 1.30 pagi saya sedar dah hujan! lebat pulak tu! segar bugar la bunga² hubby kat luar umah tu.. lama jugak tak hujan ni... then, sepanjang jalan ke opis memang hujan... jalan jgn nak kata la, memang jam gilak! dah la takde polis jaga kat traffic light tu macam selalu! so, nak tunggu q tu memang lama... tak lama pastu, muncul la polis trafik dan ada satu teksi KLIA kena tahan sebab potong q... muahahaha... nasib la kami tak kena, sebab lakiku pon potong q jugak!

semalam bukak pose dengan air yogurt bliss + kepok lekor Seberang Takir + durian lagi! lagi? hhahahaha... dah itu je yang ada lam esbok ku! eh, kepok Seb. Takir ni memang sedap la! rangup gitu. patut la glamer! durian pulak saya makan 1 bijik saiz kecik! tapi ada 4 ulas je dalam tu.. cisss!

lepas maghrib, kami pi makan Rasamas pulak! nak try makan guna diskaun baucer tu! order set family special + ciken wings = RM24 sajok! dah kira, jimat dalam RM6... ok la tu kan?

hish... tak best betul cerita tanpa gambar ni!! pagi tadi sudah keluarkan memory card kamera letak kat tangga... tapi lupa nak bawak mai opis pulak! hadoooiiii... herm... esok je la saya upload gambar² berkaitan yer....

sekian saja cerita campur² saya... bubye...

7 comments:

Ena said...

Rasamas? sedapnya.. dah lama tak makan.. betul tu bila ber n3 tanpa gambar rasa lain je..

Farra Dhelina said...

la nk tgok gmbrrrr... rasa tak kenyang je bc entry tanpa gambar.. heeee ;p

..nOj.. said...

tula aku mcm pelik je pesal panjang plak karangan ko arini. rupenye nk cover sbb takde gambar ek. slalunye gambar byk.

tak best la. takleh cuci mata tgk rasamas. nk bayang pun susah

MRS. K said...

@Ena
tu la.. esok la upload gambo nye

MRS. K said...

@Farra Dhelina
hahaha.. betul2.. takleh nak imagine cane rupa bentuk makan tu

MRS. K said...

@..nOj..
hahahahah... aku dah tangkap gambo byk dah smalam

eima said...

sebut rasamas .. mengundang kemarahan aku je ...
Rasamas ECM lembab gile... hangin aku..dekat sejam baru leh mkn .. tuh pun aku dah pi haru biru kan konter ....