hari bizi dan best!

hari ni ada tetamu nak datang rumah... ustaz hubby masa skolah dulu dan keluarga die nak datang! tengahari sikit kot baru dorang sampai...

so, memang dah plan nak buat mee kari! dah import mak mertua dari gombak datang umah! hehehe... MIL buat kari sedap tau! saya tolong potong² jadilah... saya buat puding jagung as desert! nak buat lebih sikit coz petang kang nak jemput sedara-mara datang umah...

ok la.. nak turun ke dapo dulu! selamat bergumbira di hari minggu!


pix by google


6 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

pernah makan mee kari SIL buat...sedap...dia bubuh kerang...perghhh...kejenya ratah kerang jer lah...hehe

Farra Dhelina said...

weee mee kariiii..tukang potong pon potong lahhh..hiksss..

mama zharfan said...

yum yum sedapnya mee kari ;)

eima said...

pesal tak snap pic yg SIL buat tuh ....

MRS. K said...

@eima
MIL aku la yang buat.. nnt aku tayang.. tak bawak kamera lak ari ni

MRS. K said...

@mama zharfan
sedap.. mak mertua buat