busy bee....

 
Morning....


hari ni saya cuti lah!
pagi ni ade check up hadif kat klinik putrajaya.
then, kui 12 nak anta my mom kat KLIA.
mak akan berangkat menunaikan umrah...
uols doakan untuk mak saya yer!

^_________^



6 comments:

BIONIC WOMEN said...

semoga semuanya selamat..amin

[-suziey-] said...

salam mrs K..lama xmai sini..maklumla mood bw baru nk dtg..ekekek:D

ouh bestnyeeeeee ur mom nk g umrah yek..insyaAllah selamat semuanya..Allah sentiasa bersama mereka dan melindungi mereka..dont worry ok :) dorang pegi ke tpt yg paling suci dan paling selamat di dunia melainkan Allah menghendaki sedikit ujian diturunkan..
ouh sgt teruja dgr org nk pegi umrah..

LiErOSe~QiEmi said...

best!! best!! nak cuti gakkk kay...

LiErOSe~QiEmi said...

best!! best!! nak cuti gakkk kay...

LyNn HaMzAh said...

syoknya cuti...semoga mak mrs k selamat pergi dan balik yer...

eima said...

aku naik atas cr ko dah tak dak dah ..huhuhu