Lumrah ~ Mesti nak menyorok bila nak 'yak'...


saya rasa memang dah jadi lumrah budak² kecik kot, 
asal nak berak je mesti nak menyorok! 
kalau kat umah boleh la die nyorok kat belakang sofa or pintu... 
sorok celah langsir... bawah meja... huhuhu... 
kelakar pulak bile tengok anak² camni kan? 
agak² nya budak² ni malu sebab depa tau taik depa busuk kot! 
atau depa hormat kat kite... huhuhu...

tapi bile kite pegi jalan² kat luar or pegi soping, 
agak² korang kat mana dorang nak sorok? hahahaha....































































 hadif nyorok blakang troli hokey! hahahaha...

tetap nak menyorok jugak kan?
 
 bucukkk!! tengah melepas... hahahaha...

p/s : kejadian minggu lepas di Tesco Nilai...


 TQ kawan² sudi klik...

14 comments:

syariza09 said...

lawak2..sib baik x tersepit

LyNn HaMzAh said...

mak aiii...sampai macam tu sekali...hehehehe...

ibu qaleesya said...

hahaha malu kot.. same la cam qaleesya. kalo duk diam jauh2 tu iya la tu melepas...huhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

ekekeke...hadif, hadif.. :)
cewah gi merasmikan tesco nilai ke tu, heheheeh

Pn. Zana said...

haha. smpai cm tu sekali. nsb baik x tersepit ..:)

Lelord said...

najlaa dulu pun camtu tamo org tgk time dia o'ok

eima said...

klakar tul la hadif siap nyorok celah troli...

tp fahim muka tak malu di mana saje die meneran ja...teruk betui kan...hahaha

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

ha...h...kelako la dak hadif ni...malu ek...

BIONIC WOMEN said...

Hahaha..lucu Hadif amik port..
tapikan inilah masanya utk ajar diapers free, sebab kita tau masa dia nak wat projek, bila dia nyorok tu trus pujuk masuk tandas..

eT said...

haha...lawak hadif nih...
btol la kan..
my dote sidania tu pon kalo tetiba dia senyap jek..pastu bila kite tegur dia soh kite wat keje lain...maknanyer ngah melepas la tuh..huhu

@e_da said...

jauhnya menyelit dia nak melepas.. lawak la.. heheh

.::Lynn::. said...

pandai sungguh

munna said...

anak munna dah 3 tahun pun macam tu... selalunya dia cari port belakang pintu....

Farra Dhelina said...

hahaha pndai hadif cr pot!