Lunch tadi kami ke Kajang...


tengahari tadi saya dan lynn ke Reko Central Kajang...
tujuan utama nak ke Sutra Bistari Travel.
nak pi amik beg baju, telekung etc my mom nak pegi umrah...
my mom nak pegi Isnin minggu depan.

 travel agency ni sepupu saya punya...
so, senang hati nak lepaskan mak pegi sana kan, 
coz yang pegi umrah pon semua adik-beradik die...


ni sape tau restoran sape??

restoran kak eli ni berdepan je dgn kompeni my cuzzy... huhuhu
tapi kami tak pi makan kat sana lah!
si lynn ni nak makan ikan bakar pulak!
so, kami makan di Sekinchan Ikan Bakar,
satu baris je dengan travel agent ni...huhuhu...
takpe, lain kali leh try makan kat kedai kak eli.
tak syiok la pegi tapi tuan nye takde..

hari ni hujan tak berhenti² kan?
pening jab kepala kena hujan.. 
balik dari kajang, kami ke pasar tani putrajaya pulak!
balik keje kang harus lah mandi basuh kepala segala.



5 comments:

Ena said...

kami pon dok opis jekk gara2 kehujanan diluar tadi.. huhu

eima said...

jgn demam sudah ...

Wansteddy Tales said...

Adeh miss K buat gempak je tau. tgk kat ppicca dashboard tadi ingtakan p redeem hadiah kat Sinar fm hahahah

Nad @ MamaZakwan said...

amboi, bestnye kome jenjalan..
jgn demam sudah la ye.. :)

Farra Dhelina said...

cite lah rest sekinchan tu...meleleh air liur tgok kauh asam dia hehehe