Ade ke orang tak suke barang free?



muahahahaha... mana ada free...
kena la beli barang dulu, then baru la dapat free! huh!
zaman skang ade lagi ke benda free ni? cer citer cer citer...

 
 beli colgate dapat mug upin ipin


 
beli teh boh dapat benda ni... sape tau ni ape?


































 
penutup cawan lor...
die silikon.. cam getah tu... 
comel jer.. ade love merah kat atas..



14 comments:

.::Lynn::. said...

nak juga mug upin ipin

eima said...

fahim kompom suka klu dpt mug tuh .. tak mo dah die munum cawan lain ..hahha

Intan said...

Hee hee...suka suka suka! Sape tak sukeeee :D

MRS. K said...

::Lynn::.
~ beli lor...jangan tak beli.

eima
~ budak2 suke lar.. tapi aku seriyau kalau hadif pegang cawan kaca ni..

Intan
~ kan? hahaha...

BIONIC WOMEN said...

Mak mertua saya sangat suka kumpul barang free camnih, pernah skali kat kotak tulis ada free mangkuk tapi kitaorg lupa amik, punyer ler dia membebel siap suh gi mintak len kali.
dia ingat pasar raya kat sini macam kedai runcit pakcik saleh kat kg kot..hahahah

Shinnaz Ahmad Rasid said...

suka!! upin ipin?? betul..betul..betull...

Kniedaz said...

Best kalau beli sabun basuh dapat pinggan makan hahaha

isabelle said...

cantekk..mmg nak kena beli ubat gigi dah wkend ni

@e_da said...

cantikla ... nak beli gak la

LiErOSe~QiEmi said...

amboiii, tau je ko ada free gift ek.. hihhihi..

hazila said...

Kadang kala bukan nak beli barang sangat tapi sebabkan nak free gift beli la juga. Lepas tu letak merata rata..... ( akak la tu )

.:mama dhia:. said...

last week g giant ade beli colgate..
beli colgate semate-mate nak mug upin ipin tu (dhia fanatik upin & ipin)..bile time nak mintak adiah tu, org kaunter tu bgtau mug tu dah abis..die ganti ngan mug dr ayamas..hampagas tul..

ardinihumaira said...

dni suka :D

Farra Dhelina said...

hehe bukan senang nk dpt free skang ni kan..