Restoran Atap-Atap 9 Avenue



baru-baru ni sempat singgah Restoran Atap-Atap kat depan Giant Nilai.. punya la lama bukak, baru la sempat nak merasa... skang ni banyak giler restoran area Nilai. macam-macam ada... umpama cendawan tumbuh lepas hujan.. tak sempat nak terjah semua... huhuuhuh...

restoran ni tingkat 1.. so, kena naik eskalator lah!

restoran ni sebelah menyebelah dengan Restoran QThai (steamboat).. rasanya satu company kot sebab kite makan kat Atap-Atap tapi menunya QThai punye.. duta kedai ni Rashid Sidek hokey!! siap berduta bagai... hiks...


sementara tunggu makan sampai, snap² dulu.


cinta hati saya

pengarang jantung saya. skang ni kalau pegi kedai makan, asik nak duduk atas meja!

we all amik meja kat luar.. saje nak tengok orang lalu-lalang kat bawah.. huuhu...

hubby punya... tak ingat nasik ape.. nasi goreng nenas kot!

yang ni saya punya... siap berbalut salut bagai.... cuba teka apekah ini?


v
v
v
v
v

















































































kuey tiaw goreng jek! huhuhu... tapi sangat sedap hokey. die letak udang kering.. tak penah makan lagi sbelum ni mee/kueytiaw letak udang kering... korang masak mee goreng letak udang kering tak?

12 comments:

eima said...

MASAK bihun goreng je blend udang kering

monalea said...

sedapnya k.

[-suziey-] said...

kadang2 letak udang kering..kadang2 x..tp klu bihun wajib letak..hehe.

erkk pelik gk cara bungkus tu..mcm bunjut kain baju xlipat..cenggitu ler..hahahaha

munna said...

Terliut tgk kuey tiow tu.. presentation pun menarik

Farra Dhelina said...

siap berbungkus! menariknyaaaa...best2...

kt biasa guna udang kering masak meehoon je..lain takde..

nick said...

aku tau tempat nih.tp tak singgah pom...hahah salu aku g ayam penyet jerk

Bionic women said...

comel jer presentation kuew tiow tu, boleh tiru nih..hehehe...
x pernah ag gi area nilai nih..bilalah nak sampai..huhu..
nilai 3 tu pun baru skali jejak

Bionic women said...

oppps lupa lak komen..kita x guna udang kering....

MRS. K said...

eima ~ ek? ko letak eh..

MRS. K said...

[-suziey-] ~ oo.. ye ke? kite masak memang tak letak udang kering tu

LyNn HaMzAh said...

anak dara lynn pun suka duk atas meja kalau gie kedai makan...apesal ntah...

BabyIntan said...

Menariknya! Makanan sipa berbungkus cam tu...sungguh menyelerakan :)

Hadif hadif, aunty tersenyum tgk hadif tau :D Makan pon atas meja ke sayang...hee hee :D