Beg Baru Saya ll Jennifer Lopez

.
dah lunch ke korang.korang semua???
baru ade mood nak update belog lol!




hari tu ade buat entry pasal shoping barang hantaran makteh hadif kat midvalley... so, ni kira sambungan die la ek. sebelum tu, meh nak tayang hasil sopingan makteh... i tak beli pape pon.. sob.sob.sob..

ni antara hantarannye....

makteh beli perfume j.lo... so, die ade free gift.. dapat clutch j.lo uolls... kaler gold lagi.. memang nampak keeelasssss sangat!!!

i dengan tak malunye mintak nak clutch ni... tak kira. nak jugak... makteh hadif kan baik hati. muahaahha.... dah siap rasmi pakai mase amik mak balik umrah kat klia 2 minggu lepas...

nak tengok clutch tu??









































































taaaraaaa................

gojes kan?

selain digenggam kat tangan, boleh jugak dikepit bawah ketiak.. huhuhu


selain tu, die boleh bukak camni.. so, leh pegang gitu jek!


 
i ade beg j.lo... korang ado??? muahahaa...


p/s : harta dunia ni ape la sangat..tak kekal pon..

16 comments:

..nOj.. said...

nape time aku beli aritu tak dpt pun beg ni. aritu = taun 2007. hehhe

tp jlo punye pepium seme best2 kan bau nye

eima said...

aku tak mampu...huhu sedey ...

.::Lynn::. said...

ai dapat pree shower gel jlo je

MrS. F!zA said...

kita ada pepium Jlo je..tu pon bekas org punya tgl sisa2 je..hahaha mak tk mampu la nk beli mahai2..

[-suziey-] said...

waaa best2..klu bole sling lagi best..ke ade tali utk sling..hehe multipurpose ni:p

Nad @ MamaZakwan said...

canteks! :)

Iela Fazielah said...

xpandai pakai clutch.. kang ada yg tercicir kang..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

memang kak..harta dunia ni bukan kekal pun..bak sini beg tu!!! haha

BIONIC WOMEN said...

kita mintak ngan laki kita jer..yg reject perfume but ori ler..so x dapat ler beg2 free nih.

cantik beg tuh

Ena said...

ena memg tak hado.. ado yg biasa2 jek.. huhuhu..

Farra Dhelina said...

wewitttttttttt..cantikkk!!!!

Rania Raffel said...

wawawawawawa J.Lo gituuuuu, nak gak cakap kat makteh hadif..

munna said...

cantik clutch tu... beli hantaran utk diri sendiri lagi senang kan tahu citarasa sendiri .. nanti tukar je dgn pihak lelaki

SyaNa said...

amboii mengepow bakal panten
xpe..xpe..
tp mmg cantek cluth tu

ratna said...

mmg sgt gojes..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

tak de...ha...ha...cantik beg tu...mesti vogue punyer la...so gojes k